Hvordan Legalisere Uautorisert Ombygging I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legalisere Uautorisert Ombygging I
Hvordan Legalisere Uautorisert Ombygging I

Video: Hvordan Legalisere Uautorisert Ombygging I

Video: Hvordan Legalisere Uautorisert Ombygging I
Video: Hvordan lage fotnoter og referanseliste i semesteroppgaven for JUS2211 2024, Kan
Anonim

Ofte utfører leietakere ombygging i reparasjoner i en leilighet: de fjerner veggene, lager et kombinert bad, kombinerer kjøkkenet med neste rom. Men i noen tilfeller kan slike endringer skape problemer når visse rettslige skritt blir tatt med leiligheten. Er det mulig å legitimere uautorisert ombygging?

Hvordan legalisere uautorisert ombygging
Hvordan legalisere uautorisert ombygging

Nødvendig

En pakke med dokumenter, en påstand om å gå til retten

Bruksanvisning

Trinn 1

For å unngå unødvendige problemer og problemer, bør endringene i leiligheten legaliseres. Det tilrådes å gjøre dette allerede før ombygging. Da kan du begrense deg til å kontakte den lokale administrasjonen. Hvis ombyggingen allerede er fullført, må du kontakte rettsmyndighetene.

Steg 2

I samsvar med boliglovgivningen kan boliglokaler etterlates i en nyplanlagt form dersom borgernes rettigheter og interesser ikke blir krenket, samt hvis endringene ikke utgjør en trussel for deres liv og helse.

Trinn 3

For å legitimere endringene som allerede er gjort, legg inn en kraverklæring i retten. Angi deg selv som saksøker ved å legge inn dine opplysninger i søknadsskjemaet, inkludert den eksakte adressen og kontaktnumrene. Den lokale administrasjonen vil opptre som tiltalte i denne saken. Sørg for å ta med tiltaltes juridiske adresse.

Trinn 4

Selv før du sender inn et krav, må du gjøre krav på en rekke dokumenter. For det første er dette det tekniske passet til lokalene. Det må bestilles fra de tekniske lagermyndighetene. Det siste passet må merkes med et uautorisert dokument - en mening om den tekniske tilstanden til støttestrukturene. Det vil også kreve en konklusjon fra den sanitære og epidemiologiske myndigheten om samsvaret med tilstanden til lokalene med de etablerte standardene.

Trinn 5

I konklusjonen av det statlige branntilsynet burde det være en registrering at ombyggingen ikke brøt med kravene til brannsikkerhet. En slik konklusjon kan fås fra den lokale brannvesenet.

Trinn 6

Du trenger også dokumenter som viser eiendommen til boligen. Dette er et eierbevis, en tegningsordre, et attest for opphold. Hvis det er flere eiere, må de også føres inn i påstanden fra medsaksøkerne.

Trinn 7

En ferdig søknad må sendes til retten i distriktet der den ombygde boligen ligger.

Trinn 8

For at domstolen skal ta en positiv avgjørelse på søknaden din, er det nødvendig at alle ovennevnte konklusjoner også er positive. Dette er grunnlaget for å anerkjenne ombyggingen som lovlig. På grunnlag av en rettsavgjørelse ved Bureau of Technical Inventory, vil du få et nytt teknisk pass med offisielle endringer.

Anbefalt: