Hvordan Legalisere En Garasje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legalisere En Garasje
Hvordan Legalisere En Garasje

Video: Hvordan Legalisere En Garasje

Video: Hvordan Legalisere En Garasje
Video: Bygge garasje fra A til Å - en film fra MAXBO 2024, April
Anonim

Som du vet er mange bygde garasjer samarbeidsvillige, det vil si at de ligger i garasjebyggende kooperativer (GSK), og dette er den billigste metoden for å bygge en garasje. Men samtidig er denne garasjen ikke din eiendom juridisk sett, og du selger medlemskapet ditt i et kooperativ, ikke en garasje, når du selger videre.

Hvordan legalisere en garasje
Hvordan legalisere en garasje

Det er nødvendig

dokumenter, garasje

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke har registrert eierskapet til andelsgarasjen, bør du forsikre deg om at andelslaget har utfylt de nødvendige dokumentene som vil bekrefte lovligheten av byggingen av garasjer. Registreringen av disse dokumentene skal behandles av styrelederen for garasjekooperativet.

Steg 2

For å utarbeide relevante dokumenter for din plass i andelslaget, bør du sjekke med formannen for bedriftspartiet om alle dokumentene er utarbeidet, hvis det ikke er noen dokumenter, er det nødvendig å ta opp spørsmålet om å endre formannen for andelslaget. Når alt er i orden, vil følgende liste over dokumenter være nødvendig for å utstede eierskapssertifikat:

- sertifikat for betaling av aksjebidraget;

- sertifikat for medlemskap i GSK, - teknisk dokumentasjon fra BTI (Bureau of Technical Inventory);

- et sertifikat som bekrefter at bygningen ble reist på en økonomisk måte og følgelig satt i drift.

Trinn 3

Eieren av garasjen - et medlem av kooperativet med alle de innsamlede dokumentene kommer til distriktsstatens administrasjoner, hvor det deretter utstedes et eierbevis.

Anbefalt: