Hvordan Lage En Invitasjon Fra Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Invitasjon Fra Russland
Hvordan Lage En Invitasjon Fra Russland

Video: Hvordan Lage En Invitasjon Fra Russland

Video: Hvordan Lage En Invitasjon Fra Russland
Video: birøkter Keld #Brandstrup (DK): om utvalget #Buckfast, hva slags person var bror Adam og mange andre 2024, April
Anonim

For at en utlending skal kunne komme til Russland, må han overvinne visse vanskeligheter. Å få russisk visum er umulig uten en invitasjon, som må utstedes av mottakerpartiet. Det er to måter å gjøre dette på.

Hvordan lage en invitasjon fra Russland
Hvordan lage en invitasjon fra Russland

Nødvendig

Ditt interne russiske pass og en kopi av utlendingens pass

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv ned alle personlige opplysninger til din utenlandske venn. Du trenger denne informasjonen når du utsteder en invitasjon. I tillegg til de grunnleggende dataene som er angitt i kopien av passet, skriver du ned informasjon om utlendingens arbeid, nemlig: navn, postadresse og kontortelefon / faks til selskapet, dets type aktivitet, stilling og plikter til den inviterte personen. Det er også nødvendig å avklare hvor lenge vennen din skal bli i Russland, hvilke byer han planlegger å besøke, og i hvilket konsulat han vil få visum.

Steg 2

Fyll ut spørreskjemaet på OVIR. Da er det bare å vente, det er ikke raskt å komme med invitasjon. Noen ganger går det uker, eller til og med måneder. Husk at du bare kan invitere en utlending selv hvis han skal komme på personlig besøk. For alle andre formål er fremgangsmåten for å utstede en invitasjon annerledes. Hvis du vil fremskynde mottakelsen av invitasjonen, er det bedre å bruke følgende metode.

Trinn 3

Få en forretnings- eller reiseinvitasjon. Denne typen invitasjoner kan ikke utstedes på vegne av en privatperson. Det er nødvendig å finne en akkreditert organisasjon som vil sende inn en søknad til Utenriksdepartementet. Mange store reiseselskaper er involvert i å sende invitasjoner av denne typen. I dette tilfellet vil invitasjonen bli mottatt raskt, men kostnadene vil være høyere.

Anbefalt: