Hvordan Lage En Karriere For En Kvinne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Karriere For En Kvinne
Hvordan Lage En Karriere For En Kvinne

Video: Hvordan Lage En Karriere For En Kvinne

Video: Hvordan Lage En Karriere For En Kvinne
Video: KØBER MESSI I EN ALT FOR MÆRKELIG FIFA 19 KARRIERE! 2024, April
Anonim

Til tross for den allment erklærte likestilling mellom kjønnene, er det fortsatt vanskeligere for en kvinne å gjøre karriere enn en mann. Dette skyldes delvis det historisk dannede bildet av damen som verge for familiens ildsted, som når som helst kan bytte karriere mot hjemmekomfort, delvis av andre objektive grunner. Oftere pleier kvinner å gjøre mer møysommelig og rutinearbeid, og menn er ideer. Ta derfor hensyn til denne faktoren når du velger et yrke.

Hvordan lage en karriere for en kvinne
Hvordan lage en karriere for en kvinne

Bruksanvisning

Trinn 1

Det vil være vanskelig for en kvinne å lage en karriere blant programmerere og systemadministratorer, der ideer og en kreativ, ikke-standard tankegang er verdifull. Så langt er det ingen eksempler på at kvinner høyt viser seg i aktiviteter relatert til høy informasjonsteknologi. Velg derfor området der du trenger å bevise deg selv som en analytiker og en proaktiv person, i stand til nøye å jobbe, sette oppgaver og utføre dem.

Steg 2

Hvis karrieren din nettopp har begynt, har du kommet på jobb, men du har fortsatt litt fritid, bruk den til å studere selskapet du vil jobbe i. Prøv å utføre alle arbeidsoppgavene dine med høy kvalitet og nøyaktighet, og interesser deg for virksomheten til bedriften.

Trinn 3

Be aldri om rabatter for deg selv på grunn av at du er kvinne. Vær en likeverdig og vennlig partner og kollega. Opprettholde et jevnt, vennlig forhold til selskapets ledelse og ansatte.

Trinn 4

Tenk og analyser. Du kan ta en ny titt på effektiviteten av prosessene som foregår i bedriften, og komme med et forslag til ledelse for å forbedre arbeidet i avdelingen din. Et slikt initiativ vil tiltrekke deg oppmerksomhet og vil bli en grunn til at folk begynner å betro deg komplekse og ansvarlige oppgaver.

Trinn 5

Glem setningene "Jeg vet ikke", "Jeg vet ikke hvordan" og dessuten "det er ikke mitt ansvar". Bare ikke overdriv det og ikke bli den arbeidshesten som alt rutinearbeidet vil bli kastet på, og som ydmykt vil trekke alt på seg selv. Kjenn din verdi, men bekreft også at du er i stand til mer, så det er upassende å bruke deg som en vanlig utøver.

Trinn 6

Vær proaktiv og ikke vent på oppgaver og oppgaver, tilby deg selv som assistent og utfører. Studer forbindelsene mellom avdelingene, vær interessert i kommunikasjon med partnere i selskapet, entreprenører. Søk verdi for virksomheten din og bli en verdsatt ansatt som hjelper med å forbedre dens forretningsmessige eller økonomiske omdømme. Studer yrket ditt, så blir ikke utholdenheten ubemerket.

Anbefalt: