Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok For En Regissør

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok For En Regissør
Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok For En Regissør

Video: Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok For En Regissør

Video: Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok For En Regissør
Video: Grønn Jobb forklarer: Hvordan fylle ut arbeidsavtale 2024, Kan
Anonim

Fremgangsmåten for å utstede en regissørs arbeidsbok har særegenheter i forhold til registreringen av en arbeidsbok til en vanlig ansatt i bedriften. Tross alt er direktøren den første personen i selskapet, visse makter er tildelt ham. Han kan handle på vegne av selskapet uten fullmakt og utføre juridiske dokumenter på vegne av organisasjonen.

Hvordan fylle ut en arbeidsbok for en regissør
Hvordan fylle ut en arbeidsbok for en regissør

Nødvendig

dokumentskjemaer, selskapsforsegling, penn, regissørens arbeidsbok

Bruksanvisning

Trinn 1

Når direktøren er den eneste grunnleggeren av selskapet, må han skrive en søknad om stillingen som direktør i navnet til den første personen i selskapet. I søknadsoverskriften identifiserer direktøren seg som en ansatt og som en arbeidsgiver. Virksomhetsdirektøren legger selv oppløsning, signatur og ansettelsesdato.

Steg 2

Når grunnleggerne av selskapet er flere personer, bestemmer den konstituerende forsamlingen utnevnelsen av denne ansatte til stillingen som direktør. Grunnleggerne utarbeider protokollen fra den konstituerende forsamlingen. Protokollen er signert av lederen av den konstituerende forsamlingen, som ble valgt av grunnleggerne av selskapet selv.

Trinn 3

En uttalelse, hvis grunnleggeren er den eneste, eller protokollen fra den konstituerende forsamlingen, hvis det er flere grunnleggere, tjener som grunnlag for å gi en ordre om utnevnelse av en direktør. Ordren utstedes av den utnevnte direktøren og undertegnes av direktøren.

Trinn 4

I tillegg til en vanlig ansatt i bedriften, er det nødvendig å inngå en ansettelseskontrakt med direktøren, som angir partenes rettigheter og plikter. Fra regissørens side akseptert for stillingen og fra arbeidsgiverens side, signerer direktøren, hvis han er den eneste grunnleggeren. Når det er flere grunnleggere, har formannen for den konstituerende forsamlingen rett til å signere fra arbeidsgiverens side.

Trinn 5

Regissørens arbeidsbok fylles ut i samsvar med reglene for utfylling av arbeidsbokskjemaer. Serienummeret til oppføringen, dato for ansettelse er påført. I informasjonen om arbeidet skriver personaloffiseren at denne ansatte er akseptert for stillingen som direktør i denne organisasjonen. Grunnlaget for oppføringen er bestillingen om utnevnelse av en direktør, hvis direktøren er den eneste grunnleggeren, eller protokollen fra den konstituerende forsamlingen, hvis det er flere grunnleggere. En ansatt i personalavdelingen i kolonnen "Årsaker" legger inn nummeret og datoen for publisering av dokumentet som ligger til grunn.

Anbefalt: