Hvordan Arve For En Venn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Arve For En Venn
Hvordan Arve For En Venn

Video: Hvordan Arve For En Venn

Video: Hvordan Arve For En Venn
Video: (177) Arve Bergsagel: Jeg har en venn en trofast venn for hele livet 2024, April
Anonim

Eventuelt juridisk viktige handlinger kan utføres personlig, eller det kan utstedes en notarisert fullmakt til enhver person som vil utføre alle handlinger for rektor (Artikkel 185 i Den russiske sivilrettslige loven). I samsvar med dette kan du inngå arv til vennen din av en autorisert fullmakt.

Hvordan arve for en venn
Hvordan arve for en venn

Nødvendig

  • - notarisert fullmakt;
  • - passet;
  • - alle dokumenter for arvelig eiendom.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å arve for vennen din, kontakt et hvilket som helst notatkontor. Det er slett ikke nødvendig å besøke en notarius på stedet for arveåpningen. Vis passet og vennens pass. I dette tilfellet må begge parter være til stede personlig.

Steg 2

Be en notarius utarbeide en fullmakt. I samsvar med artikkel 1153 i den sivile koden for Den russiske føderasjon er aksept av arv til en annen person bare mulig hvis det utstedes en generell eller spesiell fullmakt. Dokumentet må indikere at myndigheten til å godta arven er overført.

Trinn 3

Hvis fristene for å godta arven går glipp av, eller arvingene ikke kan bli enige om fordeling av eiendom på fredelig måte, vil det være nødvendig med en anke til retten. For å representere i retten for din klient, legg til en ekstra klausul om dette til fullmakten (Artikkel 1155 i Civil Code of the Russian Federation).

Trinn 4

Etter å ha mottatt denne typen fullmakt, kan du lovlig representere vennens interesser i arvesaken. Videre godtas arven på vanlig måte i samsvar med kravene i russisk lovgivning.

Trinn 5

Kontakt notatkontoret på stedet for testatorens siste bosted eller på stedet for den mest verdifulle eller største andelen av eiendommen. Søk om arv. Vis passet ditt, notarized fullmakt, inventar på eiendom, dødsattest av testator, dokumenter om forholdet til din rektor testator, tilgjengelige dokumenter for arvet eiendom. Hvis det ikke er noen dokumenter for å godta arven, vil notaren be de nødvendige myndighetene om å få kopier av alle nødvendige dokumenter.

Trinn 6

Etter 6 måneder vil du motta et arvesertifikat. All eiendom du kan registrere din venn på eiendommen. For å gjøre dette, send inn følgende dokumenter til Federal Office of the State Registration Center: arvesertifikat; eiendomsdokumenter; et utdrag fra matrikkelpasset og en kopi av matrikkelplanen for bolig eller land; ditt generelle sivile pass; fullmakt. Fyll ut søknaden, betal registreringsavgiften, og om 30 dager blir vennen din lovlig eier av den arvede eiendommen.

Anbefalt: