Hva Er Et Rengjøringsfirma

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Et Rengjøringsfirma
Hva Er Et Rengjøringsfirma

Video: Hva Er Et Rengjøringsfirma

Video: Hva Er Et Rengjøringsfirma
Video: EVAT pH skalaen (ny logo okt 2017) 2024, Kan
Anonim

Rengjøring av kontor- og industrilokaler er en nødvendig daglig prosess som du kan organisere selv eller ty til tredjepartsorganisasjoner. De kalles rengjøringsselskaper.

Hva er et rengjøringsfirma
Hva er et rengjøringsfirma

Rengjøringsselskaper

Rengjøring (fra engelsk rengjøring - "rengjøring", "rengjøring") er en relativt ny type virksomhet i Russland, der kunden, i stedet for å ansette rengjøringsmidler på permanent basis, foretrekker å betale for rengjøring til en tredje- partiorganisasjon. En situasjon er mulig når en person ikke har tid til å rengjøre huset, eller hans boareal er stort nok, og det er ganske arbeidskrevende å rengjøre det. Alle de samme rengjøringsfirmaene kommer til unnsetning.

Velge rengjøringsorganisasjon

Før du inngår en kontrakt for rengjøring av lokaler hvor som helst, må du nøye studere tilbudene på markedet. Det er nødvendig å studere anmeldelser om arbeidet til visse selskaper, bli kjent med sine ansatte. Noen ganger blir illegale innvandrere fra landene i Midtøsten (Usbekistan, Tadsjikistan osv.) Ansatt av rengjøringsorganisasjoner. Selv om det ikke er nødvendig, er det svært ønskelig. Dette skyldes det faktum at enhver person er utsatt for en eller annen sykdom. Knapt noen vil hente en fotsopp eller noe annet fra en innleid renholder.

Noen ganger overfører useriøse rengjøringsfirmaer informasjon om de rensede lokalene til tredjeparter som kan bruke den til kriminelle formål. Tilstedeværelsen av minst en slik tilbakemelding fra forbrukerne om selskapets arbeid bør være en utvetydig grunn til å nekte tjenestene.

Vilkår for inngåelse av kontrakter

I kontrakten med selskapet for rengjøring av lokalene, må området, formålet med rommet som skal rengjøres, kvaliteten på rengjøringen, så vel som hvordan rengjøringen skal utføres, være foreskrevet. Prisen på levering av tjenester vil også avhenge av alt dette. Rengjøring kan utføres enten en gang eller med bestemte intervaller (hver dag, 2 ganger i uken osv.).

Inventeringen, ved hjelp av hvilken rengjøringen skal utføres, leveres enten av kunden eller av entreprenøren. Prisen i kontrakten er som regel angitt for en kvadratmeter av rommet som skal rengjøres. Det anbefales også å diskutere på forhånd, eller enda bedre, foreskrive vilkårene for mat og levering til arbeidsstedet til rengjøringsmidlene.

Du bør ikke bruke tjenestene til rengjøringsmidler som er invitert utenfra, uten å inngå en skriftlig kontrakt. Det er nødvendig å ta dem enten permanent til personalet, eller å lete etter et rengjøringsfirma. Hvis rengjøringsmidlet forårsaker materiell skade på kunden, vil selskapet som leverte ham være økonomisk ansvarlig. Alt dette må være spesifisert i kontrakten for levering av rengjøringstjenester.

Anbefalt: