Hvordan Beregne Kvoten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Kvoten
Hvordan Beregne Kvoten

Video: Hvordan Beregne Kvoten

Video: Hvordan Beregne Kvoten
Video: Sådan sys en fluffy tyl nederdel 2024, Kan
Anonim

Siden 2010 har det skjedd endringer ikke bare i beregningen av størrelsen på forsikringsbidrag til utenbudsjettmessige midler, men også i beregningen av ytelser. Nye regler er etablert for beregning og utbetaling av forsikringsbidrag for obligatorisk pensjons-, sosial- og helseforsikring. Derfor har det skjedd endringer i lovene som regulerer beregningen av ytelser.

Hvordan beregne kvoten
Hvordan beregne kvoten

Nødvendig

ФЗ № 255-ФЗ datert 29. desember 2006 "Om obligatorisk sosialforsikring ved midlertidig uførhet og i forbindelse med moderskap" i siste utgave, andre vedtekter

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem gjennomsnittsfortjenesten til den forsikrede for de siste 12 kalendermånedene (med den siste forsikrede) forut for måneden med midlertidig uførhet, foreldrepermisjon, fødselspermisjon.

Steg 2

Bestem den gjennomsnittlige daglige inntjeningen: del mengden årlig inntekt med antall kalenderdager som falt i denne perioden.

Trinn 3

Bestem grenseverdien av den gjennomsnittlige daglige inntekten ved å dele 415 000 rubler. i 365 dager.

Trinn 4

Sammenlign den gjennomsnittlige faktiske daglige inntekten og den gjennomsnittlige marginale daglige inntjeningen. Den minste av de to vil bli ansett som den gjennomsnittlige daglige inntekten.

Trinn 5

Beregn fordelen ved å multiplisere din gjennomsnittlige daglige inntekt med antall dager du gikk glipp av på grunn av arbeidsuførhet.

Anbefalt: