Hva Du Trenger For å Gå Til Et Intervju

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Trenger For å Gå Til Et Intervju
Hva Du Trenger For å Gå Til Et Intervju

Video: Hva Du Trenger For å Gå Til Et Intervju

Video: Hva Du Trenger For å Gå Til Et Intervju
Video: Jobbintervju - hva er det og hva bør du tenke på? 2024, Kan
Anonim

Inntrykket du gjør når du intervjuer en arbeidsgiver, avhenger ikke bare av dine CV-ferdigheter. Utseende er også av stor betydning. Når du ser på klærne, håret og sminken din, kan en potensiell kokk konkludere med hva slags person du er og om han vil jobbe med deg.

Hva du trenger for å gå til et intervju
Hva du trenger for å gå til et intervju

Strengt og elegant

Forretningsantrekk vil fungere for de fleste intervjuer. En person i dress er ubevisst forbundet med egenskaper som hardt arbeid, ansvar, besluttsomhet, alvor. En slik ansatt vil være etter arbeidsgiverens smak. Men ikke stopp ved standard svarte bukser eller skjørt og hvit bluse. I dag kan du lage en mer interessant kombinasjon, som samtidig vil se streng ut.

Hvit skjorte kan erstattes med beige, pistasj, blå, lavendel, lysrosa. Bukser eller skjørt kan være brune, mørkeblå, grå, rutete. I stedet for en jakke kan du kaste på deg en jakke. Det viktigste er at ting er rene, strykes og passer perfekt til deg.

Kreativ kleskode

De fleste arbeidsgivere vil ikke ønske velkommen en ansatt som overuttrykker seg gjennom sin antrekk, og ignorerer bedriftsidentitet. Imidlertid oppfordres dette i noen yrker. Hvis du får jobb som moteredaktør eller stylist, bør utseendet ditt understreke at du er en god spesialist. Det siste fra moteshow i garderoben din vil gi deg et ekstra pluss.

De som ønsker å få jobb i et team som hovedsakelig består av uformell ungdom, kan også gå tilbake fra forretningsstil, erstatte jakken med en kofta og pumper med komfortable mokkasiner. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal kle deg for de ansatte i selskapet der du håper å komme, er det bedre å stoppe ved forretningsalternativet. Tross alt må du imponere sjefen og sørge for at du blir akseptert, og fremtidige kolleger, som går rundt på kontoret i jeans og joggesko, trenger ikke dette lenger.

Sko

Når du går på intervju, bør du også ta hensyn til skoene dine. Det er best å holde seg til de dyre klassikerne. Hvis du er i tvil om hva du skal ha på deg, gå for sorte eller beige pumper med jevne hæler. Legg en børste i vesken din slik at du kan rydde opp i skoene dine før du går inn på kontoret til din fremtidige sjef, for under turen vil de mest sannsynlig være dekket av støv.

Tilbehør

Velvalgt tilbehør hjelper deg med å fullføre bildet av en samlet og ansvarlig ansatt. Ikke streve for å ta på deg alt det beste og dyreste. En klokke kan være dyrt for deg, men ellers er det bedre å vise moderasjon. Et sett med øreringer og et armbånd eller en kjede og ring, elegant og lite påtrengende, vil komme godt med.

Anbefalt: