Hvordan Komme Inn I En Arbeidsrytme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I En Arbeidsrytme
Hvordan Komme Inn I En Arbeidsrytme

Video: Hvordan Komme Inn I En Arbeidsrytme

Video: Hvordan Komme Inn I En Arbeidsrytme
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, Kan
Anonim

Hvor vanskelig det noen ganger er å få en arbeidsrytme etter helligdager, ferier eller til og med i helgene! Tanker om arbeid driver deg inn i melankoli og fortvilelse, hendene gir opp, og en person tenker ikke på noe annet enn å komme hjem så snart som mulig, til sin elskede sofa og ikke gjøre noe.

Hvordan komme inn i en arbeidsrytme
Hvordan komme inn i en arbeidsrytme

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke takle alle arbeidsproblemer på en gang - begynn i det små, men ikke rot. Ikke dekk til latskap med feriedepresjon og blues.

Steg 2

Ikke overdriv når du arbeider ivrig. Ikke ta for mye - ingen overtid den første uken etter ferien eller ferien. Se på situasjonen nærmere, lag en arbeidsplan for de neste to ukene, sorter posten din. Organiser pulten din hvis du ikke har tid til det før helgen.

Trinn 3

Ta pauser fra jobben hvert 20. minutt, du kan til og med gjøre enkle øvelser hvis arbeidsmiljøet tillater det. Sørg for å gå utenfor ved lunsjtid - til og med noen få minutter i frisk luft vil være nyttig. Det er bedre å sitte på en benk i parken enn å være på kontoret og prate med kolleger.

Trinn 4

Apropos snakk. Når du kommer tilbake fra ferie, spesielt fra utenlandske land, prøv å ikke irritere kollegene dine med endeløse historier om skjønnheten ved badebyer - ikke alle hadde muligheten til å slappe av med smak, historiene dine kan irritere noen.

Trinn 5

Planlegg å forlate ferien midt i uken. Det vil være mye lettere for kroppen å bli vant til den nye rytmen hvis du begynner å jobbe på torsdag, men fra mandag av, vant deg til arbeidsplanen: prøv å stå opp tidlig, spise lunsj samtidig, og gå til seng i tide.

Trinn 6

Sørg for å gå etter jobb, for eksempel, gå av transporten noen stopp tidligere og gå hjem. Frisk luft vil roe deg ned og sette deg opp for en avslappende søvn.

Trinn 7

Hvis bokstavelig talt alt på kontoret irriterer deg, kan du hjelpe deg med folkemetoder. Ta en tinktur av pion eller mynte - fordelene vil være tydelige. Ikke la deg rive med energidrikker, alkohol og kaffe - velg naturlige måter å stimulere aktivitet på, for eksempel sitrongress, eleutherococcus eller ginseng. Spis mer epler, fettfattige oster, nøtter og sjømat. Overvåk tarmene og ikke spis for mye om natten.

Anbefalt: