Hvordan Lukke Gjeld Med Mye Konkursbud

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lukke Gjeld Med Mye Konkursbud
Hvordan Lukke Gjeld Med Mye Konkursbud

Video: Hvordan Lukke Gjeld Med Mye Konkursbud

Video: Hvordan Lukke Gjeld Med Mye Konkursbud
Video: How to play Monopoly Ultimate Banking 2024, Kan
Anonim

Skyldneren har for tiden en reell mulighet til å stenge sin gjeld i tvangsfullbyrdelsesprosedyrer med mye konkursbud. I tvangsfullbyrdelsesprosedyrer har skyldneren, hvis han ikke har penger, rett til å betale gjeldene sine med enhver eiendom. På konkursauksjonen kan du kjøpe hvilken som helst eiendom flere ganger lavere enn markedet. Etter å ha kjøpt eiendommen på konkursauksjonen kan du enten videreselge den lønnsomt og betale ned gjelden, eller umiddelbart etter kjøpet kan den tilbys i tvangsfullbyrdelsesprosedyrer for salg til markedspris.

tett gjeld med mye konkursbud
tett gjeld med mye konkursbud

Nødvendig

  • - en liten sum penger
  • - litt fritid
  • - klar bevissthet om handlingsalgoritmen
  • - tillit, dedikasjon
  • - beredskap og ønske om å handle

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er nødvendig å bestemme hvilken eiendom som er mest lønnsomt for å dekke gjelden din i tvangsfullbyrdelse. På konkursauksjonen selges eiendom, transport, verdipapirer, kundefordringer og andre verdier (mynter, pelsjakker, møbler, kontorutstyr, husholdningsapparater osv.) Under markedet

Steg 2

Til å begynne med ser vi etter forskjellige eiendommer, basert på budsjettet. Det er mest praktisk å søke etter partier gjennom aggregatorer av konkursanbud eller søkemotorer på individuelle elektroniske plattformer. Vi ser etter lodd enten på egen hånd eller gjennom spesialister på å kjøpe eiendom gjennom konkursbud.

Trinn 3

Deretter må du foreta en foreløpig vurdering av de utvalgte partiene og bestemme kjøpesummen for partiet på auksjonen. Prisen på mye kan bestemmes av lignende produkter på oppslagstavler eller fra eksperter innen verdsettelse. Den laveste loddprisen i de siste trinnene av det offentlige tilbudet.

Trinn 4

Etter å ha valgt og evaluert partiet, kjøper vi partiet alene eller ved hjelp av spesialister på konkursauksjoner. Partiet må ikke kjøpes for deg selv, men for slektninger og venner, på grunn av de mange begrensningene for skyldneren i tvangsfullbyrdelsesprosedyrer.

Trinn 5

Etter å ha kjøpt de utvalgte partiene, tar vi tiltak for å selge de kjøpte partiene til markedsprisen eller tilby dem i tvangsforhandlinger til salgs til markedsprisen. Som et resultat blir gjeld i tvangsforhandlinger betalt i partier fra konkursauksjoner.

Anbefalt: