Hvilke Skattefordeler Har Store Familier

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Skattefordeler Har Store Familier
Hvilke Skattefordeler Har Store Familier

Video: Hvilke Skattefordeler Har Store Familier

Video: Hvilke Skattefordeler Har Store Familier
Video: БАРАХОЛКА ОДЕССА 2024, April
Anonim

Antallet store familier i Russland øker hvert år. Ikke eksponentielt, men vokser fortsatt. Og de som er inkludert i kategorien store familier har en rekke spørsmål om hva de kan stole på og ha rett til. Så for eksempel er mange av dem interessert i spørsmålet: er det noen skattefordeler for foreldre som oppdra mer enn 3 barn.

Hvilke skattefordeler har store familier
Hvilke skattefordeler har store familier

Spørsmålet om skattefordeler for store familier er veldig akutt. Når alt kommer til alt, når det gjelder skatt, betyr det slett ikke at store familier er gründere. De kan være interessert i for eksempel skatt på transport, bolig osv. Hvor mye du kan slå av, spesielt hvis familien er ung og hver krone teller når du betaler skatt, beregnes det fra sak til sak. Men det er viktig å sende inn en søknad, fordi det er for dyrt for en stor familie å betale 100% av alle regninger.

Staten støtter sterkt de som korrigerer den demografiske situasjonen i Russland. Derfor tilbys store familier en rekke fordeler og avlat, inkl. og i skatteområdet, noe som kan undergrave familiebudsjettet betydelig.

Hvilke skattefordeler kan store familier stole på?

Loven gir en rekke fordeler som gjør at familier med mange barn ikke kan miste det meste av budsjettet for å betale obligatoriske utbetalinger. Så for eksempel, med hensyn til hovedstaden, er en av foreldrene i en stor familie fritatt fra å betale skatt for en bil som er registrert for ham. For å kunne utøve din rett til å motta denne fordelen, må du skrive en søknad til skattekontoret og legge ved kjøretøyregistreringsbeviset til det.

Også store familier kan stole på avlat til betaling av landskatt. I henhold til artikkel 31 i Russlands skatteregler trekkes ytterligere 1 million rubler fra verdien av en tomt som skattlegges. Dette betyr faktisk at familien er helt fritatt for å betale skatt.

Denne typen privilegium gis til de store familiene som har en tomt på eiendommen eller til ubestemt bruk, så vel som i arvet livseie.

For å motta en fordel, må du sende inn en søknad til skatteetaten, samt legge ved et dokument som bekrefter rettighetene til tomten.

Et annet skattebrudd er foreldrenes skattefradrag. Siden 2011 er størrelsen på standardfradrag for personlig inntektsskatt økt for de som har barn. Et skattefradrag er inntekten som ikke er skattepliktig. De nye skattefradragene innebærer en betaling på 3000 rubler. for hvert tredje og påfølgende barn.

For å utarbeide et slikt fradrag, må du sende inn en søknad til regnskapsavdelingen på hovedstedet og legge ved et antall dokumenter til det som bekrefter retten til å motta fradraget.

Nyanser

Før du søker om en bestemt skattefordel, må du rådføre deg med en advokat eller skatteoffiser (dette kan gjøres ved å ringe trygde- eller skattekontoret hjemme hos deg). Dette skyldes at ikke alle fordeler kan mottas umiddelbart etter at du kjøper skorpen til foreldre med mange barn. Noen fordeler blir kreditert etter en viss tid.

I tillegg må du sjekke på forhånd om noe har endret seg i lovgivningen, inkl. og en liste over nødvendige dokumenter. Tross alt vil det være synd hvis du må gå flere ganger.

Anbefalt: