Ytelser Og Godtgjørelser For Familier Med Lav Inntekt

Innholdsfortegnelse:

Ytelser Og Godtgjørelser For Familier Med Lav Inntekt
Ytelser Og Godtgjørelser For Familier Med Lav Inntekt

Video: Ytelser Og Godtgjørelser For Familier Med Lav Inntekt

Video: Ytelser Og Godtgjørelser For Familier Med Lav Inntekt
Video: 🔴ОБЗОР НА АВТОКРЕСЛО 🔥🔥🔥 Best Baby AY913 0-36🔥🔥🔥 2024, April
Anonim

I Russland er det statsstøtte til familier hvis inntekt ikke overstiger en viss terskel. En familie som er anerkjent som fattig, har krav på en rekke fordeler og kontantbetalinger.

Ytelser og godtgjørelser for familier med lav inntekt
Ytelser og godtgjørelser for familier med lav inntekt

Hvordan få status som en fattig familie

Før du kan kvalifisere for fordeler, må du vite om husstanden din er dårlig. For å gjøre dette må du ta hensyn til all familiens inntekt for siste kvartal. En familie er et ektepar eller aleneforelder og barn. I noen tilfeller kan besteforeldre betraktes som en familie, for eksempel hvis de er verger for barnebarna. Par som bor sammen, men ikke er gift, kan ikke søke om sosialhjelp sammen. Familieinntekt bør deles med antall personer i familien. Hvis den resulterende inntekten per person - inntekt per innbygger - er under livsoppholdsnivået som er etablert i ditt område, har du rett til å søke om sosialhjelp og familie med lavinntekt.

For å oppnå fordeler og statusen til en familie med lav inntekt, må du kontakte sosialmyndighetene. Søkeren vil bli pålagt å fremlegge sertifikater for inntekt og ansettelse, et sertifikat for familiesammensetning, som kan fås fra boligavdelingen, samt et sertifikat for eierskap til fast eiendom, hvis han har en.

Det er nødvendig å skille mellom ytelser for store og lavinntektsfamilier. Selv om inntekten til den tidligere per familiemedlem ofte er lav, mottar ikke alle store familier fordeler som familier med lav inntekt. Samtidig, i tilfelle spesielle forhold, kan fordelene også utvides til familier uten barn.

Statusen til en familie med lav inntekt må bekreftes årlig.

Føderale og kommunale dårlige fordeler

Ytelser og godtgjørelser avhenger av regionen der familien bor. Imidlertid leveres noen fordeler av den føderale regjeringen til hver husstand og er ensartede i hele landet. For eksempel kan et arbeidende medlem av en fattig familie være fritatt for inntektsskatt. Staten gir også hjelp til studenter fra familier med lav inntekt. En søker fra en familie med lav inntekt med en funksjonshemmet forelder i gruppe I har rett til opptak utenfor konkurranse til et universitet. En student fra en familie med lav inntekt som studerer ved et statsuniversitet kan også søke om sosialstipend. For å gjøre dette må han sende inn dokumenter om familieinntekt til sosialavdelingen ved universitetet.

På regionalt nivå får familier med lav inntekt en rekke andre fordeler, for eksempel subsidier til strømregninger. Denne fordelen formaliseres også gjennom trygdetjenester. Det er ganske strenge krav til boligtilskudd som familien må bekrefte hver sjette måned at den trenger økonomisk hjelp.

Noen ekstra fordeler gis for familier med lav inntekt med mange barn og familier av militært personell.

Familier med barn med lav inntekt har krav på barnetillegg. Størrelsen avhenger av barnets alder. Den økte godtgjørelsen skyldes foreldre til barn under 1, 5 år som ikke er i arbeid, samt enslige mødre til barn under 16 eller opp til 18 år hvis barnet går på skolen. Når et barn er født, har ikke-arbeidende foreldre også krav på en spesiell betaling. Den spesifikke mengden materiell assistanse avhenger av regionen der familien bor.

Anbefalt: