Hvordan Ordne Forretningsutgifter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne Forretningsutgifter
Hvordan Ordne Forretningsutgifter

Video: Hvordan Ordne Forretningsutgifter

Video: Hvordan Ordne Forretningsutgifter
Video: Huun Huur Tu - Orphan's Lament 2024, April
Anonim

Forretningsreiseutgifter registreres både av den reisende ansatte og av selskapets regnskapsavdeling for skatterapportering. Den første fasen av registreringen er å fikse utgiftene dine som forretningsreisende for den påfølgende refusjonen.

Hvordan ordne forretningsuter
Hvordan ordne forretningsuter

Nødvendig

  • - passet;
  • - sjekker og kvitteringer for betaling av alle driftsutgifter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Fyll ut serviceoppdraget i henhold til godkjent skjema nr. 10-a. Prøv å detaljere formålet med turen i dette dokumentet. Når du er ferdig, sender du skjemaet for signatur til lederen.

Steg 2

Be regnskapsavdelingen om å bestille en forretningsreise for å for det første bli kjent med reisens varighet og for det andre å signere den. Dette dokumentet bekrefter forretningsforholdet til turen og er årsaken til regnskapsføring av reiseutgifter i organisasjonen.

Trinn 3

Ta reisesertifikat fra regnskapsavdelingen. Forsikre deg om at dette dokumentet inneholder datoene for avgang og ankomst fra avgangsstedene til bestemmelsesstedene i begge retninger. Her viser du nøyaktig antall reisedager senere, slik at daggodtgjørelsen blir beregnet riktig.

Trinn 4

Etter fullført fravær fra organisasjonen, fyll ut en forhåndsrapport for regnskapsavdelingen i henhold til skjema nr. AO-1. Legg inn dine billetter, bevis på hotellbetaling, reise-ID, betalte regninger og kvitteringer for reiseutgifter til denne rapporten.

Trinn 5

Hvis du har en fridag eller en ferie på forretningsreisen din, kan du kreve en slik dag på en forretningsreise å betale en dobbel daglig pris eller fri (på din forespørsel). Dette bør imidlertid være beskrevet i selskapets interne forskrifter.

Anbefalt: