Hva Er Utformingen Av Et Pass

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Utformingen Av Et Pass
Hva Er Utformingen Av Et Pass

Video: Hva Er Utformingen Av Et Pass

Video: Hva Er Utformingen Av Et Pass
Video: Hva er et avvik 2024, Kan
Anonim

Et utenlandsk pass er et dokument som viser identiteten til en statsborger i Den russiske føderasjonen utenfor dens grenser. Uten den er det rett og slett umulig å komme inn i de fleste land. Å lage et slikt dokument er en møysommelig prosess, men hvis du vet detaljene, blir det mye enklere.

Hva er utformingen av et pass
Hva er utformingen av et pass

Nødvendig

  • - pass til en statsborger i Den russiske føderasjonen, dens kopi;
  • - 4 fotografier (svart og hvitt, matt, i en oval 35X45 mm);
  • - gammelt pass (hvis tidligere utstedt);
  • - en kopi av arbeidsboken (sertifisert på jobben);
  • - en kopi av militær-ID eller et sertifikat fra militærregistrerings- og vervingskontoret på skjema 32 (for menn i militær alder);
  • - en kopi av pensjonssertifikatet (for pensjonister);
  • - mottak av betaling av statsavgift.

Bruksanvisning

Trinn 1

Samle de nødvendige dokumentene. Dette er et russisk pass, arbeidsbok, pensjonsbevis eller militær ID. Deretter kopierer du dem. Husk at bare menn i utkastalderen trenger en militær ID eller et Form 32-sertifikat, og pensjonister trenger et pensjonsbevis. Hvis du har et pass som utløper, må du også ta det med deg når du utsteder et nytt.

Steg 2

Sertifiser en kopi av arbeidsboken på jobben, betal statsgebyret i hvilken som helst bank. Legg kvittering for betaling til dokumentene.

Trinn 3

Ta bilder. Du trenger fire bilder, som skal være svart og hvitt, ovale, trykt på matt papir. Fotostørrelse - 35x45 mm. Hvis du glemmer disse forholdene, er det bare å fortelle fotografen at du filmer for et pass. Han vet nøyaktig alle kravene.

Trinn 4

Fyll ut to søknader om pass. Dette gjøres av Office of the Federal Migration Service, for adressen til distriktskontoret kan du kontakte passkontoret i henhold til din registrering. Fyll nøye ut hvert felt i søknadsskjemaet, enhver feil eller utelatelse vil føre til at søknaden din om fornyelse returneres.

Trinn 5

Sjekk informasjonen i spørreskjemaet med dataene i passet, arbeidsboken. Arbeidsaktivitet bør dekkes de siste ti årene. For studenter endres kravene noe - du sertifiserer ganske enkelt et sertifikat fra studiestedet og legger det til resten av dokumentene.

Trinn 6

Gå til FMS med spørreskjemaer og dokumenter tidlig om morgenen, helt i begynnelsen av arbeidet (eller bedre, en time før åpningen). Lange linjer med mennesker som ønsker å motta et utreisedokument er markert i vår-sommerperioden, hvor folk tilbringer hele dagen.

Trinn 7

Hvis registrering av spørreskjemaer, dokumenter gikk uten problemer, vil de godta en søknad og fortelle deg omtrentlig dag for utstedelse av passet. Du må vente i opptil tretti dager. Du kan få det der ved å presentere et pass til en statsborger i Russland.

Anbefalt: