Hvilke Dokumenter Er Nødvendig For å Registrere En LLC

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Dokumenter Er Nødvendig For å Registrere En LLC
Hvilke Dokumenter Er Nødvendig For å Registrere En LLC

Video: Hvilke Dokumenter Er Nødvendig For å Registrere En LLC

Video: Hvilke Dokumenter Er Nødvendig For å Registrere En LLC
Video: Hvordan skjule bilder i et Word-dokument - Norsk 2016 / 2013 / 2010 2024, Kan
Anonim

Når du oppretter en juridisk enhet, må grunnleggerne ledes av føderal lov nr. 129-FZ av 08.08.2001. Det er i det det er stavet ut hvilke dokumenter som må sendes til IFTS når du registrerer et foretak.

Hvilke dokumenter er nødvendig for å registrere en LLC
Hvilke dokumenter er nødvendig for å registrere en LLC

Nødvendig

  • - svart gelpenn
  • - lovpålagte dokumenter eller deres notariserte kopier

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er nødvendig å utarbeide en søknad i den etablerte formen R11001 for statsregistrering av en juridisk enhet datert 19. juni 2002. Nr. 439. En svart gelpenn brukes til dette. Du må fylle ut pent, med utskrevet type, uten å gå utover rutene.

Steg 2

I applikasjonen angir du OKVED-kodene for hovedtypene, angir beløpet på den autoriserte kapitalen, legger ved en kopi av betalingsordren for å gi bidrag til den juridiske enhetens konto. Hvis avdraget blir betalt i eiendomsaksjer, må det være passende dokumenter for eierskap.

Trinn 3

Det er også nødvendig å legge vedtaket fra deltakernes generalforsamling om åpning av en juridisk enhet, sertifisert av en notarius. Protokollen fra generalforsamlingen må snøres, nummereres og forsegles og undertegnes av en representant for den juridiske enheten.

Trinn 4

Legg i pakken med dokumenter kopier av pass til alle medlemmene i LLC, generaldirektør, regnskapsfører, samt kopier av dokumenter til den juridiske adressen (enten en leieavtale eller et sertifikat for eierskap).

Trinn 5

Utarbeide vedtektene for selskapet og legg til dokumentpakken sin notariserte kopi i sydd, snørt og nummerert form.

Trinn 6

Utarbeide selskapets memorandum og legg også ved en kopi av den til pakken med dokumenter, bundet og nummerert, sertifisert av en notarius.

Trinn 7

Kompilatoren av søknaden må bekrefte at de innsendte bestanddokumentene og informasjonen i dem er pålitelige, at når organisasjonen ble opprettet, ble prosedyren etablert ved lov overholdt, at betaling av autorisert kapital også var i samsvar med loven.

Anbefalt: