Hvordan Parkeringsregler Vil Endres

Hvordan Parkeringsregler Vil Endres
Hvordan Parkeringsregler Vil Endres

Video: Hvordan Parkeringsregler Vil Endres

Video: Hvordan Parkeringsregler Vil Endres
Video: ALLA PARKERINGSREGLER PÅ 10 MINUTER- Slipp parkeringsböter! 2024, April
Anonim

Problemet med parkering blir mer og mer akutt i store byer. Antall parkeringsplasser på parkeringsplasser og garasjer er mye mindre enn antall biler i seg selv, så mange bilister er tvunget til å bryte eksisterende parkeringsregler. For å endre situasjonen til det bedre bestemte lovgiverne å endre parkeringsreglene.

Hvordan parkeringsregler vil endres
Hvordan parkeringsregler vil endres

Siden 1. juli 2012 er følgende endringer gjort i koden for administrative lovbrudd: bøter for parkering og parkering på feil sted har økt, evakuering av biler er blitt betalt. Bøtesummen og evakueringsgebyret fastsettes av hver region uavhengig, noen ganger har økningen nådd et beløp 10 ganger høyere enn forrige bøtebeløp (for eksempel i Moskva er boten for feil parkering fra 1. juli 2012 3000 rubler).

Evakuering og lagring av en bil har blitt en betalt tjeneste for bilister. Hvis kampen tidligere med evakuering av et kjøretøy tidligere var mer lærerik og kostnadene ble båret av staten, må eieren betale en ganske stor sum nå for å få bilen tilbake. Moskva, kostnaden for evakuering fra 1. juli 2012 er 5000 rubler).

Tiltakene som er tatt, er ment å skjerpe parkeringsreglene og øke bevisstheten til bileiere, siden feilparkerte kjøretøy ofte vanskeliggjør trafikken. Myndighetene stoppet imidlertid ikke der.

1. november trer et nytt lovforslag foreslått av Moskva-regjeringen i kraft. Det vil endre reglene for å parkere biler i hovedstaden noe: i de sentrale bydelene vil parkeringsplasser som er merket rett på veien begynne å fungere. Parkering ved de merkede stedene vil bli betalt (50 rubler per time), og fra 1. januar 2013 vil slike parkeringsplasser vises i grensene til hele Boulevard Ring. Regningen sørger også for bøter for manglende betaling av parkering (2500 rubler), for å vri nummer fra en bil, noe som gjør identifikasjon vanskelig (5000 rubler), for andre overtredelser (1500 rubler).

De prøver å løse parkeringsproblemet på en annen måte. Flere ganger har det blitt foreslått et lovforslag for behandling av Statsdumaen som vil tillate parkering på forbudte steder i helgene og om natten. På kvelden før Duma-ferien sendte LDPR-varamedlemmer en slik regning for behandling. Hvis det aksepteres, vil parkering under skiltet være tillatt i helgene og på helligdager, samt om natten (fra kl. 23.00 til 7.00). For eksempel vil en slik løsning være relevant for organisasjoner og offentlige etater, hvis parkering foran bare er nødvendig i arbeidstiden, og resten av tiden er tom.

Anbefalt: