Å Jobbe Hjemmefra: Fallgruver Og Hvordan Du Kan Overvinne Dem

Å Jobbe Hjemmefra: Fallgruver Og Hvordan Du Kan Overvinne Dem
Å Jobbe Hjemmefra: Fallgruver Og Hvordan Du Kan Overvinne Dem

Video: Å Jobbe Hjemmefra: Fallgruver Og Hvordan Du Kan Overvinne Dem

Video: Å Jobbe Hjemmefra: Fallgruver Og Hvordan Du Kan Overvinne Dem
Video: MARTHA ♥ PANGOL, ASMR RELAXING ECUADORIAN FULL BODY MASSAGE TO SLEEP, مساج 2024, April
Anonim

Noen antyder at arbeid og karriere nødvendigvis inkluderer å besøke kontorer, og den eldre generasjonen når de sier "arbeid", forestiller seg umiddelbart en slags fabrikk eller fabrikk.

Å jobbe hjemmefra: fallgruver og hvordan du kan overvinne dem
Å jobbe hjemmefra: fallgruver og hvordan du kan overvinne dem

Likevel vurderer unge aktive mennesker som er interessert i uavhengighet og uavhengighet i økende grad dette alternativet for seg selv som å jobbe hjemmefra, ellers - frilans. Selvfølgelig har denne ansettelsesformen både fordeler og ulemper. Ja, mange frilansere gjør store fremskritt - både når det gjelder å tjene penger og få glede av arbeidet sitt. Men for dette må de ikke gjøre så lite innsats for å utvikle egenskaper som tålmodighet og utholdenhet.

La oss innse fakta: I kontormiljø bestemmer sjefene for oss på mange måter - hvordan vi skal jobbe, i hvilken modus, i henhold til hvilken tidsplan, hvordan vi skal nærme oss løsningen på visse oppgaver. Etter å ha begått gratis svømming, må du kontrollere deg selv. Ikke tro at du bare kan være hjemme og gjøre hva som helst, fra tid til annen å fullføre bestillinger på en måte som passer deg. Selvfølgelig vil du få muligheten til å sitte ved datamaskinen din, se videoen på nettet og snakke med en venn på Skype. Men i utgangspunktet må du lete etter oppgaver for deg selv, kommunisere med arbeidsgivere og, selvfølgelig, bare gjøre jobben din - skriv artikler, lage nettsidesign, program, og så videre, her velger alle selv. For hver bestilling vil du ha en frist til å overholde - den såkalte fristen.

Frilans oppmuntrer til disiplin, for her, som ingen andre steder, kan du se prinsippet "som ikke jobber, han spiser ikke." Enkelt sagt, jo flere oppgaver du fullfører, jo mer penger har du. Hvis du er for lat i noen dager, får du ikke noe. I tillegg må du overvåke omdømmet ditt: ikke spør for ofte kunder om forlengelse av frister, ikke tillat feil i arbeidet på grunn av hastverk. Ellers kan du ikke bare miste en bestemt arbeidsgiver, men også motta offentlige negative anmeldelser eller komme inn på noen av de såkalte "svarte lister", som også vil påvirke fremtidige kunders holdning til deg, antall nye oppgaver. Og det vil påvirke, som du vet, til det verre.

I dag kan du finne mange copyright og ikke bare teknikker som tar sikte på å utvikle evnen til å tildele tid riktig, for å øke konsentrasjonen på jobben. Hvis du blir seriøs med frilans, anbefales det også å tenke på å øke din positive tenkning. Siden det er situasjoner når en frilanser sitter uten arbeid hele dagen til tross for det aktive søket etter ordrer. Eller - en rekke prosjekter er fullført, men foreløpig har ikke en eneste arbeidsgiver hastverk med å betale. Alt dette kan føre til triste tanker om nytteløsheten til den nye livsstilen din, selv om dette faktisk bare er et vanlig avbrudd i arbeidet, bør du ikke være opprørt.

Anbefalt: