Hvordan Skissere En Artikkel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skissere En Artikkel
Hvordan Skissere En Artikkel
Anonim

Å lage en plan for å lage en fremtidig artikkel lar deg oppnå klarhet, samt integriteten til informasjonen som presenteres i denne teksten. Forfatteren må, i likhet med en kunstner som kommer med sitt eget bilde med en viss betydning, konstruere en slik plan i detalj.

Hvordan skissere en artikkel
Hvordan skissere en artikkel

Bruksanvisning

Trinn 1

Kom opp med den mest passende tittelen for artikkelen din. Det skal indikere innholdet i artikkelen, samt være attraktivt og fengende. Faktisk, på grunn av den upresise tittelen, kan en viktig og nødvendig artikkel ganske enkelt gå ubemerket hen.

Steg 2

Vær oppmerksom på de inngående delene i artikkelen: kommentar, innledende del (innledning), hoveddel (forskningsmetoder), konklusjoner (konklusjoner) og en referanseliste.

Trinn 3

Husk at abstrakten fungerer som en detaljert tittel på artikkelen og også skal fortelle om innholdet i arbeidet. Du kan reflektere i denne delen av artikkelen hva etter din mening er den mest verdifulle og anvendelige kvaliteten i arbeidet du har gjort.

Trinn 4

Skriv en introduksjon. Beskriv i det behovet for å iscenesette arbeidet som er utført, og hvilket sted objektet som studeres (avhengig av emnet i artikkelen) har blant andre lignende utviklingstrekk. Det er nødvendig å finne forgjengerne av disse prosjektene og analysere arbeidet deres.

Trinn 5

Dann brødteksten. Velg det mest aktuelle problemet for analysen eller for å beskrive egenskapene til det gitte objektet som vurderes. Bygg en lignende kjede for å gjøre det interessant for leserne å lese artikkelen din: ordne opp problemene.

Trinn 6

Bruk grafer, tabeller eller diagrammer hvis artikkelen din inneholder beregninger eller mange numeriske data. Dette vil hjelpe deg med å presentere alle resultatene på den mest beskrivende måten for leserne dine.

Trinn 7

Trekk konklusjoner om hovedinnholdet i artikkelen. De skal vise hva som ble lært under presentasjonen av materialet, på hvilke måter problemene kan løses osv. Vær oppmerksom på at konklusjonene ikke skal være for mange. Samtidig må de ha formen til de tilsvarende avhandlingene (for eksempel kan du begynne å skrive konklusjonen slik: "Ifølge en velkjent ekspert …").

Trinn 8

Angi flere kilder til brukt litteratur, det vil si ved hjelp av hvilke kilder du oppga fakta som er angitt i denne artikkelen.

Anbefalt: