Hvordan Fylle Ut En Alkoholerklæring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Alkoholerklæring
Hvordan Fylle Ut En Alkoholerklæring

Video: Hvordan Fylle Ut En Alkoholerklæring

Video: Hvordan Fylle Ut En Alkoholerklæring
Video: Skatt004 Endre skattekortet ditt 0 2024, Kan
Anonim

Fremgangsmåten for å sende inn denne erklæringen er regulert av dekretet fra Den russiske føderasjonens regjering av 31. desember 2005 nr. 858. Denne resolusjonen beskriver ikke fremgangsmåten for å fylle ut dokumentet, men godkjenner kun erklæringsskjemaene. Mer detaljerte kommentarer er gitt av lovene til Finansdepartementet i Russland og Federal Tax Service.

Hvordan fylle ut en alkoholerklæring
Hvordan fylle ut en alkoholerklæring

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv ned indikatorene for alkoholvolumet på et eget stykke papir på forhånd for deg selv, og vær oppmerksom på at de utelukkende skal gjenspeiles i dekaliter. Du må angi disse volumene i erklæringen med en nøyaktighet på tre desimaler.

Steg 2

Forbered en kulepenn eller fyllepenn med svart eller blått blekk for å fylle ut erklæringen. Det er uakseptabelt å bruke flerfarget blekk til dette formålet, men du har rett til å fylle ut erklæringen ikke skriftlig, men i trykt form.

Trinn 3

Les nøye navnene på kolonnene som er presentert i erklæringen. Du trenger bare å skrive inn en indikator i hver kolonne og nøyaktig den som tilsvarer navnet på denne kolonnen. I tilfelle når erklæringen inneholder slike indikatorer som du ikke har i virkeligheten, må du sette en strek i denne typen kolonne.

Trinn 4

Fyll ut kolonnen "Deklarantens navn" i strengt samsvar med de grunnleggende dokumentene. For å være mer presis, her må du skrive den organisatoriske og juridiske formen som tilsvarer klarereren, samt det forkortede navnet på klarereren selv.

Trinn 5

Angi koden for årsaken til skatteregistrering av klarereren i kolonnen "KPP for klarereren". Deretter bør du angi stedet for statsregistrering i kolonnen med tittelen "Juridisk adresse til klarereren", og følgelig i kolonnen "Faktisk adresse til klarereren" - adressen til den direkte plasseringen av den strukturelle enheten der salget alkohol utføres under lisensen.

Trinn 6

Skriv inn serien, registreringsnummeret, samt start- og sluttdato for lisensautorisasjonen for detaljhandel med alkoholholdige drikker i kolonnen "Deklarantens lisensregistreringsnummer, gyldighetsperiode". Alle disse dataene finner du på selve lisensavtalen.

Trinn 7

Fyll ut alle gjenværende felt i samsvar med egenskapene til alkoholholdige drikker du selger i detaljhandelsform i den strukturelle enheten som er angitt av deg.

Anbefalt: