Hvordan Få Jobb Som Salgssjef

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb Som Salgssjef
Hvordan Få Jobb Som Salgssjef

Video: Hvordan Få Jobb Som Salgssjef

Video: Hvordan Få Jobb Som Salgssjef
Video: HVORDAN DU KAN FÅ JOBB SOM TENÅRING // Synne Marie 2024, April
Anonim

Alt blir kjøpt og solgt, og til og med i store mengder. Så salgssjefer vil alltid være etterspurt. Men etterspørselen etter slike ledige stillinger er ganske stor, fordi denne spesialiteten innebærer karrierevekst, og til og med en anstendig lønn - fra $ 300 til $ 2000 per måned.

Hvordan få jobb som salgssjef
Hvordan få jobb som salgssjef

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem dine styrker - i hvilket spesifikt område du vil jobbe som salgssjef. Det er best om dette området samsvarer med profilutdanningen din eller forrige / en av de tidligere jobbene. Arbeidsgivere setter pris på det når en arbeidssøker forstår hva han skal selge. Ved å forstå produktene, vil du kunne tydelig og kompetent forklare kunden fordelene og ulempene ved produktet.

Steg 2

Lag et CV. Et standard CV inneholder: passdata; informasjon om utdanningen din, inkludert tilleggskurs; data om forrige arbeidssted (hvis det er flere arbeidssteder, er det bedre å indikere dem alle); tilleggsferdigheter, for eksempel kunnskaper i fremmedspråk, datakunnskaper osv. dine sterke og svake sider (som regel er kommunikasjonsferdigheter og læring indikert, du kan tie om svakheter).

Hvis du ikke er i stand til å skrive et CV selv, kan du laste ned et utvalg fra Internett.

Trinn 3

Skriv inn linjen i en søkemotor på Internett setninger som "jobbsalgssjef", "jobbsøk", "rekrutteringsbyråer". På denne måten finner du flere rekrutteringsbyrå nettsteder. Registrer deg på dem og legg inn ditt CV. På noen nettsteder trenger du bare å fylle ut et elektronisk skjema som vil bli tilbudt der under registreringen.

Trinn 4

Gå til delen "ledige stillinger" på de samme nettstedene. Velg yrket "salgssjef" som interesserer deg. Du kan filtrere disse ledige stillingene etter aktivitetsområde (kosmetikk, oljeprodukter, mat, klær), etter lønn, etter arbeidsplan (skift, fleksibel, fem-dagers) osv. Send gjerne CV-en til alle arbeidsgivere du finner. En av dem vil absolutt svare deg.

Trinn 5

Nå kommer den vanskeligste delen - å få intervjuet. Når du mottar intervjuinvitasjoner, kan du prøve å finne ut nøyaktig hva du må selge. Forbered deg nøye på intervjuet, studer informasjonen om selskapets produkter. Når du kommer til et intervju, oppfør deg som om du allerede er salgssjef, og på intervjuet selger du tjenestene dine. Kompliment deg selv. Overbevis arbeidsgiveren om at dette selskapet bare trenger tjenestene dine.

CV-en din vil selvfølgelig bli vurdert. Imidlertid er det på grunnlag av intervjuet det vil bli tatt en beslutning om å samarbeide med deg. Hvis det er mulig, ta en anbefaling fra forrige jobb.

Du bør ikke umiddelbart godta arbeidsgiverens vilkår, be om tid til å tenke gjennom det. Gå til flere intervjuer for å finne den jobben som passer deg best.

Trinn 6

I de fleste tilfeller må salgssjefen ha en helsepost. Kjøp den på forhånd. Samtidig anbefales det å gjennomgå en medisinsk undersøkelse. Det er flere titalls arbeidssøkere for en ledig stilling hos en salgssjef, spesielt med gode arbeidsforhold og lønn. I slike tilfeller er tid alt, og en ferdig helsebok og et sertifisert helsesertifikat vil være fordelene dine.

Anbefalt: