Hvordan Overføre En Ansatt Til En Fast Jobb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre En Ansatt Til En Fast Jobb
Hvordan Overføre En Ansatt Til En Fast Jobb
Anonim

Du kan jobbe deltid i samme selskap for samme arbeidsgiver eller kombinere hovedjobben med deltidsarbeid for en annen arbeidsgiver (kapittel 44 i den russiske føderasjonens arbeidskode). Hvis en ansatt ønsker å bytte til permanente arbeidsforhold på stedet for deltidsarbeid, kan de formaliseres etter arbeidsgivers skjønn (artikkel 72 i arbeidskoden i Den russiske føderasjonen).

Hvordan overføre en ansatt til en fast jobb
Hvordan overføre en ansatt til en fast jobb

Nødvendig

  • - ansattes pass
  • - en uttalelse fra en ansatt;
  • - sysselsettingshistorie;
  • - utdanningsdokument (andre dokumenter angitt i detaljene i arbeidet);
  • - tilleggsavtale (arbeidsavtale);
  • - rekkefølge;
  • - stillingsbeskrivelser.

Bruksanvisning

Trinn 1

Loven gir ikke klare forklaringer på omregistrering av arbeidsforhold med deltidsarbeidere, så du kan velge mellom tre alternativer - dette er en ny jobb etter oppsigelse fra en fast jobb, overføring fra en organisasjon til en annen etter avtale av arbeidsgivere, eller utarbeide en tilleggsavtale til arbeidsavtalen.

Steg 2

Hvis du bestemmer deg for å bruke registreringen av nye arbeidsforhold, må deltidsarbeideren slutte i hovedjobben, og også skrive et fratredelsesbrev fra deltidsjobben. Foreta en full betaling med ham for deltidsarbeid, gi en oppsigelsesordre. Deretter fortsetter du med den vanlige formaliseringen av arbeidsforholdet, som med enhver nyansatt ansatt. Få en jobbsøknad, arbeidsbok, utdanningsbevis, andre dokumenter som kreves av detaljene i jobben. Tegn en ansettelseskontrakt, bestill, gjør den nyansatte medarbeiderne kjent med jobbansvaret, skriv en oppføring i arbeidsboken og personkortet.

Trinn 3

For å ordne en deltidsjobb gjennom oversettelse, bli enig med arbeidsgiveren, for hvem han jobber kontinuerlig med oversettelsen. Den ansatte vil bli gjort en oppføring i arbeidsboken om overføringen, du vil inngå en arbeidsavtale med ham, utstede en ordre der du angir at den forrige deltidskontrakten er utløpt, samt dato, måned og år når den ansatte begynner å jobbe på permanent basis. Gjør ham kjent med stillingsbeskrivelsene, skriv en oppføring i arbeidsboken og i personkortet.

Trinn 4

For å ordne en deltidsjobb som en tilleggsavtale til arbeidsavtalen, utarbeide en avtale, indikere at det er inngått et åpent arbeidsforhold, hvor mye lønn som vil være godtgjørelse for arbeidet og andre forhold. Gi en ordre, legg inn en oppføring i arbeidsboken og personkortet at overføringen er gjort permanent. Ofte inngås slike forhold med interne deltidsarbeidere.

Anbefalt: