Hvordan Oppføre Seg I Et Kvinnelig Team

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg I Et Kvinnelig Team
Hvordan Oppføre Seg I Et Kvinnelig Team

Video: Hvordan Oppføre Seg I Et Kvinnelig Team

Video: Hvordan Oppføre Seg I Et Kvinnelig Team
Video: Straffen | Drama | Caly Film | Norsk tekstet 2024, April
Anonim

Noen ganger kan kvinnekollektivet sammenlignes med et terrarium eller et bur med rovdyr. Å jobbe i et slikt miljø kan være veldig vanskelig og noen ganger utrygt. Men å følge flere oppførselsregler i damelaget, kan du finne et felles språk med kolleger.

Hvordan oppføre seg i et kvinnelig team
Hvordan oppføre seg i et kvinnelig team

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke gi grunn til sladder og intriger rundt deg. Ikke kom på jobb i prangende antrekk, med lys sminke. Omvendt, ikke vær en smakløst kledd grå mus, de er heller ikke likt.

Steg 2

Ikke ha krydret samtaler med venner på telefonen i nærvær av "kvinnens rike". Imidlertid er det heller ikke verdt å skjule ditt personlige liv i det hele tatt. Fortell kollegene dine om sivilstand, universitetsstudier, tidligere jobber. Del nøytrale historier fra barndommen din noen ganger. Lag et bilde av en vanlig lovlydig borger som sjelden kommer i ubehagelige situasjoner.

Trinn 3

Ikke prøv å innføre egne regler for et etablert team. Hvis det er vanlig at de avbryter arbeidet klokka 11 om morgenen og drikker te eller kaffe, ikke klandre dem for dette. Og hvis du ikke vil holde dem selskap, kan du nekte høflig, med henvisning til det faktum at du om femten minutter trenger å sende inn en rapport eller at du er på et strengt kosthold. Eller, for eksempel, mens kvinner arbeider, diskuterer kvinner familieproblemer, deler kulinariske oppskrifter, vasker bein til en ansatt fra en nærliggende avdeling. Ikke bland deg inn. Hvis dette distraherer deg fra arbeidet ditt, ta på deg hodetelefonene og spill favorittmusikken din.

Trinn 4

Ikke vis fra de første arbeidsdagene at du er mye mer profesjonell enn noen kvinne fra dette teamet. De tåler ikke oppstart. Hvis en av kollegene dine ber om hjelp, la som om du er sinnsykt glad for at de henvendte seg til deg og ga gode råd.

Trinn 5

Vær snill mot dine kolleger. Unn dem hjemmelaget kake eller kaker. Hvis noen av kvinnene har barn eller barnebarn i oppveksten, og du har en sykkel eller kjelke som du ikke trenger på mellometasjen, kan du foreslå å gi dem hvis barna trenger disse tingene.

Trinn 6

Hold deg unna krangel og intriger som bryter ut i laget nå og da. Hvis en krangel eller intriger direkte gjelder din person, eller de prøver å trekke deg inn i dem, gjør det klart at du ikke kommer til å delta i dette. Likegyldighet hjelper noen ganger til å avkjøle glødet.

Trinn 7

Hvis "kvinnens rike" likevel erklærte krig mot deg, ikke skynd deg å stikke av med klager til myndighetene. Prøv å sette dem på plass selv først. Samle alle til et fem minutters møte. Spør hva kollegene dine ikke liker med deg, og hva som er årsaken til denne terroren. La alle snakke. Hvis de har objektive grunner til å mislike deg, kan du angre og love å bli bedre. Hvis du er ren foran dem, kan du be om unnskyldning fra dem.

Anbefalt: