Hvordan Lage En Arbeidsplan

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Arbeidsplan
Hvordan Lage En Arbeidsplan

Video: Hvordan Lage En Arbeidsplan

Video: Hvordan Lage En Arbeidsplan
Video: Hvordan opprette en arbeidsplan 2024, April
Anonim

Arbeidsplanen er en trinnvis plan for gjennomføring av en viss mengde arbeid, knyttet til datoer og datoer. Å lage en slik tidsplan er et viktig element i produksjonsledelsen, som lar deg planlegge alle aktiviteter for å sikre at det planlagte arbeidet utføres effektivt og i tide.

Hvordan lage en arbeidsplan
Hvordan lage en arbeidsplan

Bruksanvisning

Trinn 1

Arbeidsplanen må utarbeides uavhengig av hvilken type arbeid som utføres - enten det er vitenskapelig utvikling eller, enda mer, bygge- eller produksjonsarbeid. Bestem arbeidsomfanget og beregne tiden det tar å fullføre hver type arbeid, med tanke på godkjente standarder eller enhetlig dokumentasjon - konstruksjon eller andre normer og regler.

Steg 2

Beregn fristen for hele arbeidsomfanget, med tanke på tidspunktet for hver type arbeid og deres sekvens, og ta hensyn til eksisterende teknologier og metoder du skal bruke i produksjonen. Vurder muligheten for å kombinere flere typer arbeid i en kalenderperiode.

Trinn 3

For hvert trinn, bestem det nødvendige antall arbeidsressurser, deres kvalifikasjoner, sammensetningen av team og enheter, deres arbeidsplan. Beregn materialene som kreves for å utføre arbeidet med utstyr, kjøremekanismer. Beregn leveringsplanen for materialer og komponenter i samsvar med produksjonsplanen. Hvis det er flytskjemaer for spesifikke prosesser, lenker du til lokale forhold for bedre å bestemme tidspunktet. Din største bekymring er å holde virksomheten i orden. Først da gir planlegging praktisk mening.

Trinn 4

Bestem start- og sluttdatoer for dette objektet, del det opp i milepæler, og angi en forfallsdato for hvert objekt. For enkel kontroll og muligheten til å foreta raske justeringer som kan være nødvendige i løpet av arbeidet med et prosjekt, bruk forenklede planleggingsmetoder og utarbeid planleggingsplaner for hvert trinn. De kan settes sammen i flere versjoner, slik at du i tilfelle endring i ytre forhold eller forekomst av force majeure er klar til å bruke en annen, reserve, og ikke kaste bort tid på å utvikle den.

Anbefalt: