Registrering Av Arbeidsforhold

Registrering Av Arbeidsforhold
Registrering Av Arbeidsforhold

Video: Registrering Av Arbeidsforhold

Video: Registrering Av Arbeidsforhold
Video: Opphør av arbeidsforhold - Forskjellen på oppsigelse og avskjed - Webinar 2024, Kan
Anonim

Hver person har kommet over spørsmålet om hvordan man får jobb minst en gang i livet. Å finne en jobb er ikke en enkel test. Å finne riktig ledig stilling er halvparten av kampen, du må fortsatt gjennom et intervju, og noen ganger når du søker på en jobb, må du fylle ut søkerens spørreskjema.

Registrering av arbeidsforhold
Registrering av arbeidsforhold

Alle hindringer er passert, kandidaturet ditt er godkjent, nå skal arbeidsforholdet være riktig formalisert. For å gjøre dette, bør du kontakte personalavdelingen: skriv en uttalelse og gi dokumenter:

- passet;

- dokumenter om utdanning;

- arbeidsbok (for de med arbeidserfaring);

- 3x4 bilder;

- TIN;

- SNILS (forsikringssertifikat);

- medisinsk sertifikasjon;

- militær ID (for vernepliktige).

Noen organisasjoner tilbyr søkeren å gjennomgå en medisinsk undersøkelse når han søker om jobb på et avdelingssykehus. Gjennomgang av en medisinsk undersøkelse er i dette tilfellet gratis.

Etter at legeattesten er levert, blir søknaden signert av hodet. Søkeren blir introdusert for signaturen med lokale forskrifter og interne forskrifter for virksomheten. Deretter utarbeides en arbeidsavtale i to eksemplarer, hvorav den ene forblir i personellavdelingen i virksomheten, den andre blir gitt til den ansatte. Det gis en ordre om opptak til stillingen, som det blir gjort en oppføring i arbeidsboken.

En ansettelseskontrakt er hoveddokumentet som regulerer vilkårene for samarbeid: ifølge den skal arbeidstakeren utføre visse funksjoner (arbeid), adlyde disiplin, og arbeidsgiveren må sørge for gode arbeidsforhold, betale betalt lønn og ytelser, betale årlig permisjon, syk permisjon. En ansettelseskontrakt kan være tidsbegrenset og tidsbegrenset, inngått for den ansattes fravær, for eksempel under sykdommen.

Det er mulig å ansette en jobb under en sivilrettslig kontrakt. Dette er en avtale fra likeverdige parter om utførelsen av dette eller det andre arbeidet i en viss tid og tilsvarende betaling eller betalt levering av tjenester. Det kan avbrytes ensidig. En slik avtale er gunstig for arbeidsgiveren, fordi den frigjør ham fra en rekke forpliktelser som følger av arbeidskodeksen.

Du kan ikke begynne å jobbe uten å utarbeide en kontrakt, arbeidsforhold må inngås i formen som er angitt i den russiske føderasjonens arbeidskode, bare i dette tilfellet er arbeidstakeren forsikret mot ubehagelige overraskelser.

Anbefalt: