Hvordan Fylle Ut Beskrivelsen Av Arbeidsforhold

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Beskrivelsen Av Arbeidsforhold
Hvordan Fylle Ut Beskrivelsen Av Arbeidsforhold

Video: Hvordan Fylle Ut Beskrivelsen Av Arbeidsforhold

Video: Hvordan Fylle Ut Beskrivelsen Av Arbeidsforhold
Video: Opphør av arbeidsforhold - Forskjellen på oppsigelse og avskjed - Webinar 2024, April
Anonim

Beskrivelsen av arbeidsforhold er hoveddokumentet når man vurderer helsestatusen til en ansatt. Det er nødvendig for arbeidstakeren å gjennomgå en medisinsk ekspertkommisjon eller en medisinsk og sosial undersøkelse, og det tas også hensyn til når man bestemmer graden av funksjonshemming og når man tildeler en bestemt gruppe funksjonshemminger.

Hvordan fylle ut beskrivelsen av arbeidsforhold
Hvordan fylle ut beskrivelsen av arbeidsforhold

Bruksanvisning

Trinn 1

En beskrivelse av arbeiderens arbeidsforhold er vanligvis skrevet på et spesielt skjema, selv om skjemaet for dette dokumentet ikke er nødvendig. Så, øverst på arket (skjema), angi personopplysningene til den ansatte: fullt navn, fødselsår, adresse, telefonnummer, sted (eller steder) for studien, ervervede spesialiteter. Angi også om den ansatte har mottatt insentiver og priser fra studiestedet.

Steg 2

Skriv deretter en kort beskrivelse av den ansattes tidligere ansettelse. Angi så detaljert som mulig hvor den karakteriserte medarbeideren tidligere jobbet, hvilke stillinger han hadde, om det var overføringer til andre (lettere) jobber på grunn av sykdom. Skriv også om den ansatte har hatt en yrkesskade, om han lider av yrkessykdommer.

Trinn 3

Det neste elementet er å indikere spesialiteten som arbeidstakeren jobber i bedriften din. Lag en beskrivelse av arbeidet som utføres av denne ansatte. Vanligvis er følgende faktorer angitt i denne egenskapen: lengden på arbeidsdagen og lengden på arbeidsuken; arbeidsplan (skift eller ikke, skiftets varighet, enten det er nattevakter); hvor lang tid medarbeideren bruker på føttene i løpet av dagen; den gjennomsnittlige massen av varer som den ansatte løfter daglig (ukentlig, månedlig); er det lunsjpause; hva er temperaturen i arbeidsrommet og mye mer.

Trinn 4

Deretter angir du om det er noen skadelige faktorer som kan påvirke den ansatte i løpet av arbeidsdagen. Hvis det er skadelige faktorer, så skriv hva disse faktorene er (for eksempel økt støynivå), og om det er en mulighet for å eliminere dem. Registrer om den ansatte reiser på forretningsreiser. Hvis han reiser, angi hvor ofte han gjør det, og hva er den gjennomsnittlige varigheten av en forretningsreise for denne ansatte.

Trinn 5

Merk om det er en mulighet til å overføre den ansatte til en lettere jobb. Hvis det er en slik mulighet, så angi i hvilken tidsramme det er mulig å overføre arbeidstakeren til en annen jobb.

Trinn 6

Videre må dokumentet være undertegnet av lederen for personalavdelingen, lederen for den juridiske avdelingen, personalets lege (hvis noen) og foretakssjefen. Sett et stempel og spesifikasjonen for arbeidsforhold er klar.

Anbefalt: