Hvordan Få Jobb Som Treningssenteradministrator

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb Som Treningssenteradministrator
Hvordan Få Jobb Som Treningssenteradministrator

Video: Hvordan Få Jobb Som Treningssenteradministrator

Video: Hvordan Få Jobb Som Treningssenteradministrator
Video: HVORDAN DU KAN FÅ JOBB SOM TENÅRING // Synne Marie 2024, Kan
Anonim

Treningsklubben er et flott sted ikke bare for helseforbedring og fritid, men også for arbeid. Du kan få en jobb som administrator og starte en karriere innen det lovende feltet skjønnhet og helse. Denne stillingen er veldig ansvarlig - det er administratoren som kan tiltrekke besøkende til klubben, samt gjøre dem fra uformelle gjester til lojale kunder.

Hvordan få jobb som treningssenteradministrator
Hvordan få jobb som treningssenteradministrator

Bruksanvisning

Trinn 1

Du trenger ingen spesialundervisning for å jobbe i et treningssenter. Imidlertid vil ferdigheter innen menneskelige ressurser, psykologi eller administrasjon ikke skade deg. Treningsklubbene tar gjerne imot salgssjefer, psykologer, lærere, kultureksperter. Det er nødvendig å trygt håndtere vanlig kontorutstyr, samt kasseapparatet.

Steg 2

Det sympatiske utseendet er også høyt verdsatt. Du bør se godt preparert, sporty, stilig ut - tross alt møter administratoren gjestene og er til en viss grad ansiktet på etableringen.

Trinn 3

Besøk din valgte treningssenter som et prospekt før du søker om jobb. Du vil forstå hvilken arbeidsstil som er vedtatt i denne institusjonen, sette pris på mikroklimaet i teamet og andre finesser som er vanskelige å lære under et intervju.

Trinn 4

Skriv ditt CV riktig. For en administrator er egenskaper som motstand mot stress, ikke-konflikt, punktlighet, omgjengelighet viktig. Din fordel vil være kompetent tale, telefonsamtaler, samt kunnskap om fremmedspråk. Husk å feste et fotografi av høy kvalitet til CV-en.

Trinn 5

Treningssenterjobber finner du på deres nettsider. Men du kan komme til institusjonen du liker og "fra gaten" ved å tilby ditt CV til vurdering. Dette er spesielt effektivt når du kontakter nettverksklubber der det ofte åpnes ledige stillinger. Ikke nøl med å kontakte høyprofilerte virksomheter - de trenger også tilstrekkelig personale.

Trinn 6

Når du møter ledelsen eller HR-sjefen din, må du spørre detaljert om arbeidsforholdene. Det er veldig bra hvis du har en liste over jobbansvaret ditt. Vær oppmerksom på at det er mer sannsynlig at uregelmessig arbeidstid blir utvidet enn muligheten til å forlate jobben tidlig. Finn ut muligheten for bonuser. Noen klubber tilbyr rabattkort for ansatte og deres familier, rabatter på betaling for tjenester og andre fine små ting.

Trinn 7

Ikke bli overrasket om du blir tilbudt jobb som praktikant. Sjekk vilkårene og betingelsene for praksis. Hvis de virker akseptable for deg, er du enig. Svært ofte, etter gratis arbeid i en måned, får en lovende student en veldig godt betalt stilling med mulighet for vekst.

Trinn 8

Hvis du vil bli administrator, men ikke kan komme inn i klubben du spesielt likte, kan du starte fra et mindre prestisjefylt sted. Du vil få arbeidserfaring og øke verdien din som spesialist. Kontroller kontinuerlig arbeidsmarkedet og kontakt institusjonen som interesserer deg så snart som mulig. Markedet for treningsfagfolk er veldig mobilt, og det kan raskt bygges en spennende karriere i dette området.

Anbefalt: