Hvordan Organisere En Bedriftens Pikniktur

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere En Bedriftens Pikniktur
Hvordan Organisere En Bedriftens Pikniktur

Video: Hvordan Organisere En Bedriftens Pikniktur

Video: Hvordan Organisere En Bedriftens Pikniktur
Video: Bedriftens organisasjon - bedriftens nervesystem 2024, April
Anonim

En bedriftspiknik lar ansatte ikke bare hvile seg, men også bli bedre kjent, kommunisere i en uformell atmosfære. Ofte hjelper slik kommunikasjon med å jobbe i et team i fremtiden, og for nybegynnere er det en stor sjanse til å åpne seg, for å komme nærmere kolleger. Uten riktig organisering vil en bedriftspiknik imidlertid ikke gi noen fordel og kan til og med forårsake ubehagelige situasjoner og konflikter.

Hvordan organisere en bedriftens pikniktur
Hvordan organisere en bedriftens pikniktur

Bruksanvisning

Trinn 1

Angi et tidspunkt og sted for arrangementet. På den ene siden skal piknik gjøres på et sted det ikke er for vanskelig å komme til. På den annen side skal det ikke være noen utenforstående som kan ødelegge arrangementet. Sørg for å løse problemet med transport: det anbefales å bestille busser som ansatte kan komme og gå på. Når det gjelder tid, holdes bedriftens piknik oftest i helgene. Aktiviteten skal ikke starte for tidlig for at deltakerne skal få nok søvn, og ikke slutte for sent slik at alle kan komme hjem i tide.

Steg 2

Lag en liste over deltakere og velg dine assistenter. Det er viktig å huske tre enkle regler. Først må du advare om piknik på forhånd, slik at folk kan justere planene sine. For det andre bør du ikke forveksle underholdning med arbeid. Hvis en ansatt ikke kan komme, er det ikke nødvendig å overtale ham, enn si å true ham. Dette vil ikke ende bra: i beste fall vil han komme, men han vil være sint hele dagen, og hans mening om selskapet og ledelsen vil forverres. For det tredje, ikke legg for mye håp hos visse mennesker: hvis noen blir syke og ikke kan komme, bør det ikke ødelegge hele piknik.

Trinn 3

Forbered noen spill. Det er ønskelig at det blir så mange lagspill som mulig, samt konkurranser. Vær forsiktig så du ikke bruker ydmykende eller uanstendige tester, selv om du tror det vil hjelpe folk å åpne seg mer og ha det gøy. Forbered både aktive spill og mer avslappede alternativer. Sørg for å velge så mye underholdning som mulig: selv om du ikke bruker alt, vil det ikke være vanskelige situasjoner når du må finne på noe mens du er på farten.

Trinn 4

Ikke ha alt i hodet. Ta notater. Lag en liste over piknikdeltakerne, en detaljert daglig rutine og en liste over hva du trenger. Denne listen må inneholde ting som vil hjelpe i tilfelle været forverres, samt et førstehjelpsutstyr med bandasjer, jod, plaster og medisiner. Hvis du må kjøpe noen varer, må du først spørre de ansatte om de kan låne dem. Noen kan ha en trådløs mikrofon til programlederen, mens noen vet å lage mat godt og sannsynligvis vil gå med på å ta med mat. Forresten, hvis du kan bevilge nok midler, kan du kontakte spesialistene som skal tilberede og levere maten selv.

Anbefalt: