Innholdsansvarlig Jobb

Innholdsansvarlig Jobb
Innholdsansvarlig Jobb

Video: Innholdsansvarlig Jobb

Video: Innholdsansvarlig Jobb
Video: VARFÖR JAG SLUTADE PÅ MITT VÄLBETALDA JOBB.. 2024, Mars
Anonim

Innholdssjefen er engasjert i å fylle nettsteder med innhold - artikler, nyheter, anmeldelser, tegninger og så videre. I noen tilfeller kan innholdsansvarlig være ansvarlig for intern og ekstern markedsføring av nettstedet. Ansvaret inkluderer også ofte utførelse av ordrer på koblingsbørsen.

Innholdsansvarlig jobb
Innholdsansvarlig jobb

Innholdsbehandleren må være flytende i Excel- og Word-programmer. I sitt arbeid trenger han kunnskap om det grunnleggende om HTML, ferdigheter i å jobbe med ulike grafiske redaktører.

Hvis innholdssjefen kan programmeringsspråk, er dette et betydelig pluss. Å skrive dine egne skript kan forenkle rutinemessige handlinger, og til slutt redusere tiden for å fullføre dem.

En innholdssjef må kjenne til prinsippene for drift av forskjellige "motorer" - innholdsstyringssystemer. Hvis ordene "Drupal", "Wordpress", "Joomla", "Dle" forårsaker forvirring, er dette arbeidet tydeligvis ikke egnet for en person.

Hvis prosjektet er stort, har selskapet råd til å ansette en redaktør og tekstforfatter. På små nettsteder er innholdsansvarlig ansvarlig for funksjonene til disse spesialistene. Han må skrive informative, godt optimaliserte artikler. Og også for å forberede pressemeldinger og anmeldelser for innlegg på andre nettsteder.

En innholdssjef som jobber i et stort, svært lønnsomt prosjekt mottar $ 700-1000. Tilbud for $ 50 per måned er imidlertid vanligere. For den slags penger ansettes det vanligvis en innholdsansvarlig for et nytt lite nettsted, hvis innhold ikke tar mye tid. Derfor er det mulig å jobbe samtidig på flere prosjekter.

Anbefalt: