Hvordan Oppføre Seg En Kvinne I Et Herrelag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg En Kvinne I Et Herrelag
Hvordan Oppføre Seg En Kvinne I Et Herrelag

Video: Hvordan Oppføre Seg En Kvinne I Et Herrelag

Video: Hvordan Oppføre Seg En Kvinne I Et Herrelag
Video: Her bryter en 16-åring inn når hun ser en kvinne bli seksuelt trakassert 2024, Kan
Anonim

Å være på herrelaget er den blå drømmen til mange damer. Men kvinners ideer om å jobbe i et herrelag er for det meste bare illusjoner. Og det er ikke veldig lett for en kvinne å bli komfortabel og jobbe blant menn. For å ikke komme i et rot, og det er lettere å bli vant til det mannlige teamet, hvis du tilfeldigvis jobber med dette, ta følgende tips i betraktning:

Hvordan oppføre seg en kvinne i et herrelag
Hvordan oppføre seg en kvinne i et herrelag

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke et svakt ledd, men en likeverdig spiller.

Damer forventer at de i herrelaget, som i livet, vil være svake, forsvarsløse, og deres mannlige kolleger vil beskytte dem mot sjefene sine og hjelpe dem i arbeidet. Men i krig, som i krig. Kom på jobb, jobb på lik linje med menn. På herrelaget er det en tøff kamp for penger og suksess, det er vinnere og tapere. Og du må spille disse spillene med menn på like vilkår!

Bilde
Bilde

Steg 2

Unisex-stil.

Det vil ikke være mulig å imponere kolleger med antrekk og smykker. Alle disse feminine tingene som volanger, miniskjørt, fasjonable parfymer er veldig irriterende for menn på arbeidsplassen, distraherende fra virksomheten. For ikke å føle deg som en utstøtt, er det slett ikke nødvendig å bruke bukser eller en mansdrakt. Bare ikke bruk for feminine klær til å jobbe, og legg til mannlige detaljer i garderoben din - jakker, vester, skjerf.

Trinn 3

Bli en proff.

Mange tror at det er nødvendig å flørte mer med mannlige kolleger, alle vil passe på, ser du, noen vil komme med et tilbud. Menn på jobben vurderer sine kvinnelige kolleger først og fremst etter deres nytte for saken. De liker ikke koketter, på forhånd blir de ansett som tankeløse dårer og prøver å overleve. Du kan bare trekke oppmerksomhet mot deg selv ved å bli proff. Selv det mest ondsinnede mannlige teamet vil bøye seg for fagpersoner av begge kjønn.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Kameleonskvinne.

Skal jeg glemme at du er kvinne og blir kjæreste eller kjæreste? Bedre å være den ene, og den andre, og den tredje. Psykologer mener at det i et mannlig team er lettere for en kvinnelig kameleon å overleve, noe som kan være forskjellig, avhengig av situasjonen. I dag er det en jerndame, i morgen er det kvinnelighet i seg selv.

Du kan ikke tilpasse deg den mannlige stilen til oppførsel, dette er fulle av nervesammenbrudd.

Trinn 5

Det er mange kolleger, ingen venner

Svært sjelden kan en kvinne etablere rent vennlige forhold til en av kollegene. Først og fremst kommer menn på jobb for å realisere ambisjonene sine, og ikke for å være venner. I tillegg er de redde for overdreven kvinnelig følelsesmessighet. Menn hater når de er "lastet" med kvinners problemer.

Den viktigste kvinnelige illusjonen om at det er vanskelig å slå rot i et mannlig team er feil. Hvis du går på jobb for å jobbe, og ikke sitter ute arbeidstid, hvis du er rettet mot å oppnå suksess, og ikke leter etter en mann, hvis du har kunnskap, ferdigheter og sans for humor, vil du etter hvert bli et uerstattelig medlem av mannslaget.

Anbefalt: