Hvordan Få Midlertidig Registrering I St. Petersburg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Midlertidig Registrering I St. Petersburg
Hvordan Få Midlertidig Registrering I St. Petersburg

Video: Hvordan Få Midlertidig Registrering I St. Petersburg

Video: Hvordan Få Midlertidig Registrering I St. Petersburg
Video: Answering All Your St. Petersburg Questions 🇷🇺 2024, April
Anonim

St. Petersburg er den nest største byen i landet. Og det er naturlig nok et tiltrekningsobjekt for innbyggere i mange nærliggende og fjerne regioner. Samtidig har en person som kommer til denne byen for å jobbe eller studere ofte ikke muligheten til å få permanent oppholdstillatelse. Hvordan utstede en midlertidig registrering?

Hvordan få midlertidig registrering i St. Petersburg
Hvordan få midlertidig registrering i St. Petersburg

Det er nødvendig

  • - pass
  • - et dokument med grunnlag for midlertidig registrering.

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk om det kreves midlertidig registrering i St. Petersburg. Den må utarbeides av de som har bodd i byen i mer enn tre måneder. Midlertidig registrering i denne byen vil også hjelpe deg med å forenkle en rekke administrative problemer, for eksempel å skaffe lån eller registrere deg for et bibliotek. For midlertidig registrering må en bolig oppfylle visse standarder - ikke mer enn én person per seks kvadrat meter må registreres i den.

Steg 2

Forbered de nødvendige dokumentene. Be eieren av leiligheten om skriftlig samtykke til å utstede en midlertidig registrering. Dette samtykke må angi adressen til huset, etternavn, navn og patronymic til eieren og din, begrunnelsen for midlertidig registrering - familieforhold, leie av leilighet eller rom, og så videre. På slutten av dokumentet må eieren legge datoen og signaturen til det. Hvis eieren er i tvil og ikke vil registrere deg, forklar ham at en person med midlertidig registrering ikke får en permanent disposisjonsrett til av boliger. Det kan også skrives ut på forespørsel fra eieren.

Trinn 3

Finn koordinatene til passkontoret ditt der du bor. Dette kan gjøres ved hjelp av katalogen over organisasjoner eller et av spesialstedene, for eksempel på nettstedet Vremreg.ru. Gå til seksjonen "Passkontorer i St. Petersburg og Leningrad-regionen" og finn den som er geografisk nærmere hjemmet ditt.

Trinn 4

Kom til passkontoret i løpet av arbeidstiden med pass og samtykke fra utleier. På stedet, skriv en søknad i henhold til den etablerte malen, som den ansatte vil gi deg. Angi i søknaden ditt etternavn, navn og patronym, passdata, sted for permanent registrering. Sammen med uttalelsen og samtykke fra eieren, gi den ansatte passet sitt, og spesifiser når det er mulig å hente det.

Trinn 5

På den angitte datoen vil du personlig motta passet ditt med et stempel på midlertidig registrering i St. Petersburg.

Anbefalt: