Hvordan Finne Arbeidere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Arbeidere
Hvordan Finne Arbeidere

Video: Hvordan Finne Arbeidere

Video: Hvordan Finne Arbeidere
Video: Butikkmedarbeider, arbeidsoppgaver 2024, Kan
Anonim

Det er nødvendig å søke etter arbeidere slik at de ikke trenger å si dem opp på en måned. Dessverre er det hyppige tilfeller av fyll, latskap og tyveri. Noen ganger beregner folk rett og slett ikke styrken sin, fordi arbeidsspesialiteter innebærer utmerket helse og muligheten til å bevege seg mye uten å bli sliten. Derfor er det ikke nødvendig å starte med en annonse i avisen.

Hvordan finne arbeidere
Hvordan finne arbeidere

Bruksanvisning

Trinn 1

Beskriv alle kravene til potensielle ansatte. Tenk deg at en ny person har kommet til deg. Hvordan skal det fungere for å holde deg fornøyd? Skriv ned alt som kommer til hjernen. Listen kan inneholde både spesielle ferdigheter og temperament, holdning til dårlige vaner, avstand fra arbeidsstedet. Prøv å ikke gå glipp av en eneste nyanse, alt dette vil spare tid når du velger.

Steg 2

Identifiser det mest attraktive "agnet". Tenk deg at du har et team med flotte arbeidere. Og de velger hvor de skal gå på jobb. Du må fortelle dem noe slik at de umiddelbart går til deg. Hvordan finne denne typen agn for de beste menneskene? Ta en avis med stillingsannonser. Se hva som står der for forskjellige ledige stillinger. Hvordan søker de å interessere arbeiderne? Tenk på hva du kan kommunisere, slik at det ikke ser ut som alle andre annonser. For eksempel "vi har en kantine med deilige måltider."

Trinn 3

Beskytt deg mot nysgjerrige samtaler. Hvis du bare oppgir telefonnummeret, vil du motta samtaler både dag og natt. De vil bare være nysgjerrige. De vil ringe etter at du har funnet arbeidere. Generelt vil alt dette kjede deg. Du kan bare angi en dag for samtaler. Eller si at du vil kontakte deg selv, la dem sende en beskrivelse av arbeidserfaring via e-post.

Trinn 4

Annonser i den største avisen. Ikke betal for å finne arbeidere. Det er aviser som bare skriver ut ledige stillinger. Men ikke bare arbeidere vil kontakte deg. Du blir ringt fra andre lignende aviser - de vil spørre om stillingen fortsatt er åpen, og om du vil publisere gratis med dem. Mange rekrutteringsbyråer vil ringe deg. Generelt sett vil en annonse være nok til at alle interesserte kan finne deg.

Trinn 5

Sørg for at det er lett å nå deg. Hvis du oppgir et telefonnummer til kontakten, må du sørge for at ingen prater eller inntar linjen.

Anbefalt: