Hvordan Skrive En Søknad Om Dekret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive En Søknad Om Dekret
Hvordan Skrive En Søknad Om Dekret

Video: Hvordan Skrive En Søknad Om Dekret

Video: Hvordan Skrive En Søknad Om Dekret
Video: Hvordan skrive en søknad? 2024, Kan
Anonim

Graviditet medfører store endringer i hver kvinnes liv. Derfor, når hun forbereder seg på å bli mor, må hun tenke på forhånd hvordan man kan ordne de kommende endringene på en slik måte at gleden over å få et barn ikke blir ledsaget av sorg fra uferdig virksomhet eller angst for å beholde en jobb. For å unngå problemer med arbeidsgiveren i fremtiden og for å reservere stillingen, må du ordne fødselspermisjon riktig. Og denne prosessen skal starte med en uttalelse.

Hvordan skrive en søknad om dekret
Hvordan skrive en søknad om dekret

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered en uttalelse adressert til direktøren for selskapet i enkel skriftlig form, i samsvar med gjeldende regler for dokumentflyt. For å gjøre dette, ta et standard A4-ark og skriv øverst til høyre på stedet som er reservert for å indikere adressaten (vanligvis direktøren for organisasjonen) og avsenderen, posisjonen til personen som er autorisert til å løse slike problemer, hans siste navn, fornavn og patronym. Her, ved å observere formatet "til" og "fra hvem", angir den strukturelle enheten til bedriften (der du jobber), din posisjon og det fulle navnet (du kan bruke etternavnet og initialene).

Steg 2

Skriv navnet på dokumentet "Application" i den sentrale delen av arket. Beskriv essensen av anken, start med uttrykket "Vennligst gi meg fødselspermisjon" og angi start- og sluttdato som kreves av loven for fødselspermisjon. Det neste avsnittet i søknaden bør inneholde en forespørsel om betaling av fordelene du skylder, også med ordene "Vennligst". Følgende er årsakene til å gi deg fødselspermisjon. Det kan være sykefravær og et attest fra fødeklinikken som angir antall og dato for utarbeidelse av hvert av de vedlagte dokumentene.

Trinn 3

Signer søknaden, legg ned datoen da den ble utarbeidet og dechifiser signaturen, med angivelse av etternavn og initialer i parentes.

Registrer den ferdige søknaden hos sekretæren som et innkommende dokument og send den til ledelsen i bedriften.

Anbefalt: