Hvordan Skrive En Fullmakt For Et Barn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive En Fullmakt For Et Barn
Hvordan Skrive En Fullmakt For Et Barn

Video: Hvordan Skrive En Fullmakt For Et Barn

Video: Hvordan Skrive En Fullmakt For Et Barn
Video: Как красить Седые Волосы! Окрашивание Седины! Уроки! 2024, Kan
Anonim

Fullmakt kreves for å søke om visum eller reise utenlands for barn, hvis barnet reiser med tredjeparter eller alene. I noen tilfeller, hvis et barn reiser utenlands i følge med en av foreldrene, vil det kreves fullmakt fra den andre forelderen når det søker om visum. En forutsetning er notarisering av dette dokumentet.

Hvordan skrive en fullmakt for et barn
Hvordan skrive en fullmakt for et barn

Nødvendig

  • - russiske pass til foreldrene;
  • - opprinnelig fødselsattest for mindreårig borger, vergesertifikat osv.
  • - foreldres samtykke til barnets avgang under en tredjepart;
  • - informasjon om formålet med turen;
  • - data om den personen under hvilket verge barnet vil være;
  • - informasjon om perioden barnet skal være i utlandet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned fullmaktsskjemaet. Fyll den nøye ut. Angi navnet på barnet, detaljene i fødselsattesten og detaljene i passet (hvis noen).

Steg 2

Fyll ut passopplysningene til foreldrene og detaljene til personen som ledsages av barnet. Skriv i dokumentet den nøyaktige datoen for den kommende reisen, hvis du søker om utreisevisum. Fullmaktens gyldighet kan være opp til barnets myndighetsalder dersom det reiser til et land med et visumfritt innreiseringsregime.

Trinn 3

Sertifiser dokumentet av verge- og vergemyndighetene dersom barnet reiser uten foreldre i lengre tid (mer enn 3 måneder).

Trinn 4

Be ektefellen din utstede fullmakt hvis du trenger visum for et barn å reise utenlands med en av foreldrene. Hvis et barn reiser til et visumfritt land, er det ikke nødvendig å utarbeide et dokument.

Trinn 5

Ta en søknad fra den andre forelderen hvis han ikke gir tillatelse til å forlate barnet. Dette dokumentet må sendes til tollkontoret. Da vil dataene om barnet bli sendt til alle tollpunkter.

Trinn 6

Hvis den andre forelderen (eller begge deler) er fraværende, gi notarius, i tillegg til det ovennevnte, følgende dokumenter: et dødsattest eller et utdrag fra en rettsavgjørelse om fratakelse av foreldrerettigheter, et attest fra en enslig mor. Hvis forholdet mellom barnet og den andre forelderen ikke opprettholdes og hvor denne personen er ukjent, må du skaffe deg et passende sertifikat fra politiet.

Trinn 7

Søk med fullført fullmakt til en notarius. Vis originaler og kopier av dokumentene ovenfor. Hvis utfylling av skjemaet forårsaker vanskeligheter, vil notarius selv ta opp fullmakten mot et separat gebyr.

Anbefalt: