Hvordan Beregne Fødselsmengden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Fødselsmengden
Hvordan Beregne Fødselsmengden

Video: Hvordan Beregne Fødselsmengden

Video: Hvordan Beregne Fødselsmengden
Video: How to calculate demographics (Geography Tutorial) 2024, Kan
Anonim

I henhold til de nye reglene er beregningen av fødselspenger basert på gjennomsnittsopptjeningen i 24 måneder. Det totale beløpet for beregningen inkluderer alle periodiserte inntektsskatt. Trygdebetalinger er ikke inkludert i totalinntekten. Du må alltid dele på 730, det vil si med antall kalenderdager i faktureringsperioden.

Hvordan beregne fødselsmengden
Hvordan beregne fødselsmengden

Bruksanvisning

Trinn 1

Kvinner fikk velge hvilket som helst år for beregning av ytelsen hvis de var i foreldrepermisjon før faktureringsperioden eller ofte fikk sykefravær under graviditeten. Siden sykmelding ikke er inkludert i det totale beregningsbeløpet.

Steg 2

En kvinne kan motta fødselspenger fra alle arbeidsgivere i virksomhetene hun jobber for. Det viktigste er at det totale beløpet for beregningen ikke overstiger den maksimale linjen, som bestemmes på nivået 465.000 rubler for ett faktureringsår.

Trinn 3

Hvis en kvinne får lite eller nylig har begynt å jobbe, og det beregnede beløpet som består av faktisk opptjente midler delt på faktisk arbeidet kalenderdager er mindre enn gjennomsnittlig daglig minstelønn, gjøres beregningen på grunnlag av minstelønnen.

Trinn 4

I tilfelle graviditet i singleton får kvinnen 140 dager fødselspermisjon. Med flere fostre - 194 dager. Hvis fødselen var vanskelig og med komplikasjoner, betales ytterligere 16 dager, men ikke i den totale barselsummen, men hver for seg etter fødselen. Hvis flere graviditeter er etablert under fødselen, betales ytterligere dager i henhold til en egen sykmelding etter fødselen.

Trinn 5

Selve beregningen gjøres ved å legge sammen alle opptjente beløp i 24 måneder som inntektsskatt ble holdt tilbake fra. Resultatet må deles med 730 og multipliseres med antall fødselspermisjoner som er foreskrevet for sykefravær. Inntektsskatt holdes ikke tilbake på barselytelser.

Trinn 6

Hvis en kvinne drar på en annen ferie før fødselspermisjon, legges det skyldige beløpet for ferien og den nåværende lønnen til godtgjørelsen.

Anbefalt: