Hvordan Fylle Ut En Pensjonsfonderklæring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Pensjonsfonderklæring
Hvordan Fylle Ut En Pensjonsfonderklæring

Video: Hvordan Fylle Ut En Pensjonsfonderklæring

Video: Hvordan Fylle Ut En Pensjonsfonderklæring
Video: Skjøte for fast eiendom 2024, Kan
Anonim

De territorielle inndelingene i Pensjonsfondet i Russland fyller ut årlig og sender inn en erklæring om obligatoriske pensjonsforsikringsbidrag fra enkeltpersoner og organisasjoner som betaler til enkeltpersoner.

Hvordan fylle ut en pensjonsfonderklæring
Hvordan fylle ut en pensjonsfonderklæring

Bruksanvisning

Trinn 1

Erklæringsskjemaet og fremgangsmåten for utfylling av dette bestemmes av pålegg fra Finansdepartementet i Russland 27. februar 2006 nr. 30n. Dermed leveres denne erklæringen av alle personer som har ansatte og betaler dem lønn. Erklæringen er levert innen 30. mars året etter utløpt faktureringsperiode.

Steg 2

Instruksjonen er ganske stor, den regulerer tydelig alle øyeblikkene for å fylle ut for hver av seksjonene, så dvel ved hovedpunktene. Alle kolonnene i erklæringen er fylt ut med en penn med blått eller svart blekk. Det er akseptabelt å skrive ut på en skriver.

Trinn 3

Erklæringen kan sendes både på papir og på elektroniske medier, personlig, ved hjelp av en representant, per post eller via andre kommunikasjonskanaler, for eksempel via e-post.

Trinn 4

Hver linje og hver kolonne må inneholde en indikator, fraværet av indikatorer er indikert med en bindestrek. Alle verdier må være heltall.

Trinn 5

Korrigeringsfeil, feil data krysses av, riktige verdier legges inn, signaturen til personen som korrigerte erklæringen og datoen for korreksjonen, plasseres ved siden av den. Hver korreksjon er sertifisert med tetning. Bruk av korrigerende midler er ikke tillatt.

Trinn 6

Etter å ha fylt ut det tilsvarende feltet, legges nummereringen av sidene ned. Det er nødvendig å følge kravene i instruksjonene nøye. Krav er plassert spesielt for hver seksjon.

Trinn 7

Øverst på hver side må du oppgi skattebetalers identifikasjonsnummer og årsakskoden for registreringen. TIN og KPP er tildelt organisasjonen av skatteetaten.

Trinn 8

Personene som fyller ut erklæringen, er personlig ansvarlige for fullstendigheten og nøyaktigheten av den oppgitte informasjonen, som de bekrefter med sin signatur nederst på hver fullførte seksjon og tittelside.

Trinn 9

Som regel fyller regnskapsavdelingen ut erklæringen, regnskapsfører eller leder av organisasjonen, samt deres vikarer, har rett til å signere for korreksjoner.

Anbefalt: