Hvordan Søke Om Lønnsøkning I Bedriften

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Om Lønnsøkning I Bedriften
Hvordan Søke Om Lønnsøkning I Bedriften

Video: Hvordan Søke Om Lønnsøkning I Bedriften

Video: Hvordan Søke Om Lønnsøkning I Bedriften
Video: Lønnssamtalen - Hva skal til for at du skal få høyere lønn? 2024, Kan
Anonim

I løpet av arbeidsforhold med ansatte øker noen arbeidsgivere lønn. Dette gjøres for eksempel når du mottar en grad, høyere utdanning eller bare for å forbedre arbeidsproduktiviteten. På en eller annen måte må disse handlingene utføres riktig.

Hvordan søke om lønnsøkning i bedriften
Hvordan søke om lønnsøkning i bedriften

Bruksanvisning

Trinn 1

En lønnsøkning er en endring i en av vilkårene for en arbeidsavtale. Derfor, først og fremst, to måneder før fullførelsen av fakta, varsle den ansatte om videre handlinger - send en skriftlig melding til ham. I dokumentet angir du årsaken til økningen, datoen ordren trådte i kraft og størrelsen på lønnen. På dette dokumentet må den ansatte legge datoen for signeringen og signaturen, noe som vil bety at han er enig med informasjonen ovenfor.

Steg 2

Lag en ordre for lønnsøkning. Det er ikke noe enhetlig skjema for dette administrative dokumentet, så utvikle det selv og godkjenne det i regnskapsprinsippene. Sørg for å angi i rekkefølgen årsaken til lønnsøkningen (for eksempel i forbindelse med en økning i kategorien), navnet på den ansattes stilling og hans fulle navn, samt lønnens størrelse og datoen bestillingen trådte i kraft. Signer administrasjonsdokumentet, legg datoen for utarbeidelsen og gi den til den ansatte for gjennomgang.

Trinn 3

Utarbeide en tilleggsavtale til den tidligere inngåtte arbeidsavtalen. Når du utarbeider den, se ordren. I det juridiske dokumentet skriver du ned hvilken tilstand som skal endres, angir den gamle versjonen og den nye. Signer avtalen og gi den til den ansatte for signatur.

Trinn 4

Gi en ordre om å endre bemanningstabellen. Her angir du årsaken som førte til disse handlingene: angi hva som kan endres; skriv ned datoen for bestillingens ikrafttredelse. Endre bemanningstabellen basert på bestillingen.

Trinn 5

Gjør endringer på den ansattes personlige kort, og legg til informasjon i den personlige filen. Hvis en ansatt har endret sine arbeidsoppgaver (for eksempel er det flere av dem) når lønnen endres, utarbeider du en stillingsbeskrivelse og gir den til å bli signert.

Anbefalt: