Hvordan Søke Om Lønnsøkning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Om Lønnsøkning
Hvordan Søke Om Lønnsøkning

Video: Hvordan Søke Om Lønnsøkning

Video: Hvordan Søke Om Lønnsøkning
Video: Fornyelse av utlendingspasset eller reisebeviset for flyktninger ከመይ ገርና ናይ መናይ መጓዓዚ ሰነድ(ፓስፖርት )ንሕድስ 2024, Kan
Anonim

Den offisielle lønnen er den grunnleggende delen av arbeidstakerens lønn. Lønnsstørrelsen forhandles ved opptak til arbeid, inngåelse av en arbeidsavtale. Lønnen avhenger av stillingen, utførte arbeidsoppgaver, kvalifiseringen til den ansatte, kompleksiteten i utført arbeid. Lønnen er angitt i bemanningstabellen. Lønn er et fast beløp som en ansatt mottar for en fullarbeidet kalendermåned, eksklusiv kvoter og kompensasjoner. For å registrere lønnsøkning, bør du:

Hvordan søke om lønnsøkning
Hvordan søke om lønnsøkning

Bruksanvisning

Trinn 1

Gi en ordre fra hodet om å endre størrelsen på lønnen, bli kjent med ansatte som er berørt av slike endringer, mot signatur. I rekkefølgen er det viktig å indikere årsakene til endringen: på grunn av endring i bemanningstabellen, på grunn av en økning i volum og kompleksitet i arbeidet. Dette skyldes det faktum at når du utfører de samme jobboppgavene, bør betalingen gjøres lik. Derfor må arbeidsgiveren, når han hever lønnen til en bestemt arbeidstaker, overholde plikten til å gi arbeidstakerne lik lønn for arbeid av samme verdi. Enhver diskriminering i endrede arbeidsforhold er forbudt.

Steg 2

Enhver endring i vilkårene i arbeidsavtalen må kommuniseres til den ansatte på forhånd, minst to måneder i forveien.

Trinn 3

På grunn av det faktum at lønn er en vesentlig forutsetning for arbeidsavtalen, er det nødvendig å endre arbeidsavtalen hvis den endres. For å gjøre dette, inngå en tilleggsavtale skriftlig. Angi perioden den nye betalingsperioden er gyldig fra.

Trinn 4

Gjør en endring i bemanningsbordet.

Trinn 5

Skriv inn informasjon om den ansattes nye lønn i 1C: Lønns- og personellprogrammet.

Anbefalt: