Hvordan Skrive Informasjon Om Deg Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Informasjon Om Deg Selv
Hvordan Skrive Informasjon Om Deg Selv

Video: Hvordan Skrive Informasjon Om Deg Selv

Video: Hvordan Skrive Informasjon Om Deg Selv
Video: De Beste Jobbintervjutips - Fortell Litt Om Deg Selv 2024, April
Anonim

Hvis du trenger en ny jobb, begynner du å lete etter den ved å legge ut et CV - informasjon om deg og din arbeidsaktivitet. I sin kjerne er et CV det første bekjentskapet, om enn i absentia, med deg. Det er nødvendig å skrive informasjon om deg selv på en slik måte at du får et positivt inntrykk på en potensiell arbeidsgiver, for å vekke hans interesse. Denne informasjonen skal være kortfattet, men så fullstendig som mulig. For å gjøre det lettere å forstå, del det opp i semantiske blokker - struktur dokumentet.

Hvordan skrive informasjon om deg selv
Hvordan skrive informasjon om deg selv

Bruksanvisning

Trinn 1

I første avsnitt, gi informasjon om deg selv - angi etternavn, fornavn og patronymic, fødselsår og kontaktnummer, e-postadresse, hjemmeadresse, slik at det er enkelt å kontakte deg om nødvendig.

Steg 2

Oppgi deretter din utdanningsbakgrunn. Angi høyere utdanningsinstitusjon som du ble uteksaminert fra og året for uteksaminering. Hvis du studerte og fullførte studier, reflekterer du også denne informasjonen med en indikasjon på vitenskapelig spesialisering og akademisk grad, hvis du mottok den. Vennligst oppgi her alle oppfriskningskurs, gjennomførte forretningsutdanninger og handelshøyskoler. Gjenspeile deltakelse i vitenskapelige konferanser, angi forfatterskapet til vitenskapelige artikler og artikler.

Trinn 3

Fortell oss om din arbeidserfaring. Oppgi jobbansvaret ditt og fortell om spesifikke resultater av arbeidsaktiviteten din. Det er bra hvis de har et digitalt uttrykk. Fremhev de prosjektene som var spesielt viktige, spesifiser kundene. Oppgi verktøyene du eier og brukte i arbeidet ditt. Legg merke til kunnskapsnivået i fremmedspråk. Oppgi arbeidssteder og arbeidsgivere i omvendt rekkefølge, med angivelse av arbeidsperioden.

Trinn 4

Det er ikke nødvendig å indikere personlige egenskaper, alle forstår at deres vurdering er subjektiv. Du kan indikere hobbyene dine, de kan til tider også fortelle mye om deg. Det er i din beste interesse at disse hobbyene er aktive nok, helst sport.

Trinn 5

Korrekturles teksten for grammatiske feil. Lagre filen med informasjon om deg selv i Microsoft Office-format. Kall det med etternavnet ditt, slik at du ikke trenger å gi nytt navn når du legger det til jobbsøkerdatabasen, dette vil elske HR-sjefen til deg selv før han leser CVen din.

Anbefalt: