Hvordan Lage En Arbeidsavtale Med En Deltidsjobb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Arbeidsavtale Med En Deltidsjobb
Hvordan Lage En Arbeidsavtale Med En Deltidsjobb

Video: Hvordan Lage En Arbeidsavtale Med En Deltidsjobb

Video: Hvordan Lage En Arbeidsavtale Med En Deltidsjobb
Video: Arbeidsavtale 2024, Kan
Anonim

Innbyggere i Russland som har fylt 18 år har rett til å inngå en ansettelseskontrakt for en deltidsjobb. Du kan ikke kombinere mer enn tre stillinger både innen ett og i flere virksomheter. Samtidig bør deltidsjobben ikke bryte arbeidsplanen på hovedarbeidsstedet.

Hvordan lage en arbeidsavtale med en deltidsjobb
Hvordan lage en arbeidsavtale med en deltidsjobb

Bruksanvisning

Trinn 1

Utføre en arbeidsavtale med en deltidsansatt på grunnlag av de generelle reglene for utarbeidelse av arbeidsavtaler, siden det ikke er noe godkjent skjema for det. Angi nummeret på arbeidsavtalen, stedet og datoen for utarbeidelsen i dokumenthodet. Deretter lister du opp partene som inngår kontrakten. Uavhengig av den nåværende formen for eierskap til foretaket, er partiet representert av lederen som er autorisert til å utarbeide slike dokumenter. Arbeidstakersiden er personen som rekrutterer deltidsjobber.

Steg 2

Gjenspeiler i avsnittene "Generelle bestemmelser" og "Avtalens gjenstand" at arbeidstakeren er registrert for en deltidsjobb. Bestem i hvilken avdeling (verksted, konstruksjonsenhet osv.) Og i hvilken stilling han vil jobbe. Sørg for å spesifisere i denne delen av kontrakten terminen for inngåelsen: bestemt eller ubestemt. Angi datoen da arbeidstakeren skal begynne å jobbe, og i tilfelle en tidsbegrenset kontrakt, angi datoen for oppsigelsen.

Trinn 3

Legg merke til arbeidsgiverens og arbeidstakerens rettigheter og plikter i de relevante delene av kontrakten. Beskriv i "Rettigheter og ansvar" hva arbeidstakeren og arbeidsgiveren må observere, hvordan de kan samhandle med hverandre, hva de skal kreve osv.

Trinn 4

Ta med deler som "Arbeidstid" og "Hviletid" i deltidsavtale. Angi lengden på arbeidsuken og arbeidsdagen i "Arbeidstid", og planlegg deretter helger og helligdager i den aktuelle delen. Angi vilkårene for godtgjørelse, med angivelse av arbeidstakers lønn, størrelsen på den offisielle lønnen eller takstsatsen.

Trinn 5

Undertegne kontrakten av begge parter og forsegle organisasjonen. På kopien av arbeidsgivers kontrakt må den ansatte som ansettes legge igjen et notat om at han mottok kopien av kontrakten.

Anbefalt: