Hvordan Finne En Jobb I England

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Jobb I England
Hvordan Finne En Jobb I England

Video: Hvordan Finne En Jobb I England

Video: Hvordan Finne En Jobb I England
Video: RUSSIAN POLICE IN ACTION AGAINST ENGLAND FANS 2024, April
Anonim

Mange i det moderne Russland vil gjerne jobbe i utlandet, hele tiden eller i en begrenset periode. Men ikke alle vet at det er mange vanskeligheter forbundet med å få arbeidstillatelse og finne en passende spesialitet. Til tross for dette klarer landsmenn å finne arbeid selv i et så vanskelig land for innvandring som Storbritannia.

Hvordan finne en jobb i England
Hvordan finne en jobb i England

Det er nødvendig

  • - pass
  • - vitnemål og utdanningsbevis.

Bruksanvisning

Trinn 1

Øk din engelskkunnskap til avansert. I tillegg lær deg profesjonelt ordforråd innen ditt felt, som kan være veldig forskjellig fra det vanlige settet med ord og uttrykk for daglig kommunikasjon.

Steg 2

Finn en potensiell arbeidsgiver. Dette kan gjøres på forskjellige måter. Få for eksempel jobb i et internasjonalt selskap, bevis deg at du er en verdifull spesialist, klar til å utvikle deg, og du vil få sjansen til å overføre til et annet land, inkludert Storbritannia, hvis det har filialer av selskapet ditt.

Du kan også søke etter arbeid direkte i Storbritannia ved hjelp av britiske rekrutteringsbyråer som jobber med mennesker som bor i andre land. En liste over dem finnes på portalen til den britiske ambassaden i Moskva.

Trinn 3

Hvis du er forsker og ønsker å fortsette din forsker- eller undervisningskarriere i England, kan du kontakte universitetet eller laboratoriet hvis forskningsprogram passer din profil. Både en ung kandidat for vitenskap og en professor med lang yrkeserfaring har sjanser til å bli ansatt. For å forbedre sjansene dine for å få jobb, publiser en eller flere artikler om forskningstemaet ditt i en av de fagfellevurderte engelskspråklige vitenskapelige tidsskriftene.

Trinn 4

Det er yrker som et russisk vitnemål ikke er nok til å ansette. For eksempel må en lege som ønsker å jobbe i Storbritannia bekrefte vitnemålet sitt og delvis gjenta studietiden allerede i en engelsk utdanningsinstitusjon.

Trinn 5

Et spesielt praksisprogram kan også være et godt jobbsøkingsalternativ. Du kan delta i det hvis du er student ved et russisk universitet. Poenget er at du erstatter enhver ansatt i lav stilling mens han er på ferie. Naturligvis betales arbeidet ditt lavere enn en kvalifisert spesialist, men slik ansettelse vil gi deg en veldig viktig ting - arbeidserfaring i England. Hvis arbeidsgiveren er interessert i kandidaturet ditt, kan du gå tilbake til firmaet der du praktiserte etter endt utdanning.

For eksempel organiserer studentforeningen AIESEC slike praksisplasser i Russland.

Trinn 6

Etter å ha funnet en arbeidsgiver og en stilling for deg selv, ta vare på papirene for å dra. Visumet må innhentes på et av de britiske visumsentrene. Forbered dokumenter som bekrefter formålet med reisen, i dette tilfellet en invitasjon fra arbeidsgiveren. Søk om å komme inn i landet på forhånd, ettersom behandlingen av dokumenter for et langtidsvisum kan ta opptil en måned.

Anbefalt: