Hvordan Sertifisere Arbeidskraft For En Bank

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sertifisere Arbeidskraft For En Bank
Hvordan Sertifisere Arbeidskraft For En Bank

Video: Hvordan Sertifisere Arbeidskraft For En Bank

Video: Hvordan Sertifisere Arbeidskraft For En Bank
Video: ՀՐԱՏԱՊ՝ Հենց նոր Տեղեկություններ ստացանք Իշխանասարից. ՇԱՏ ԿԱՐԵՎՈՐ 2024, April
Anonim

En kopi av arbeidsboken som er sertifisert av arbeidsgiveren, er et av hoveddokumentene som må sendes til banken når du søker om forbrukslån. Men dessverre kan ikke ansatte i alle banker gi sine kunder et utvalg, ifølge hvilket en kopi av arbeidsboken må sertifiseres.

Hvordan sertifisere arbeidskraft for en bank
Hvordan sertifisere arbeidskraft for en bank

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er nødvendig å sertifisere en kopi av arbeidsboken i HR-avdelingen i organisasjonen. I tilfelle selskapet ikke har en personalavdeling, blir sertifiseringen av en kopi av arbeidsboken utført av den personen som er ansvarlig for å føre personlig oversikt over organisasjonens ansatte. Denne personen kan være hovedregnskap for selskapet eller lederen selv.

Steg 2

Den ansvarlige må lage kopier av absolutt alle sider i arbeidsboken. En kopi av hvert oppslag på arbeidssiden er laget på et eget A4-ark. Når du lager en kopi, må alle notatene være tydelige og leselige.

Trinn 3

På hver side av kopien av arbeidsboken, bortsett fra den siste, setter den sertifiserte personen i organisasjonen firmaets forsegling, nedenfor skriver han innskriften: "Kopien er riktig." Deretter daterer han sertifiseringen av kopien, indikerer sin posisjon, signerer og dekrypterer signaturen. Tetningen skal plasseres slik at den ligger omtrent halvparten på teksten i den fjernede arbeidsboken, og den andre halvdelen - på et blankt ark.

Trinn 4

Sertifiseringen av en kopi av den siste siden i arbeidsboken utføres av den ansvarlige personen i organisasjonen i henhold til de samme reglene, bare før påskriften: "Kopien er riktig", må spesialisten sette et ekstra merke: " Fungerer til nåtid."

Trinn 5

kan sertifiseres på en annen måte uten sertifisering av hver side. For å gjøre dette må den ansvarlige for organisasjonen nummerere alle arkene i arbeidsboken i nedre høyre hjørne, sy dem med hvite tråder for to punkteringer, og fest trådene. På den siste siden skriver du en oppføring: "Sydd, nummerert, antall sider." Under: "Kopien er riktig." Deretter dato, posisjon, signatur og dekryptering av signaturen. Og forsegle postene med organisasjonens segl.

Trinn 6

En kopi av arbeidsboken som er sertifisert på denne måten, godtas av enhver bank, siden dette dokumentet bekrefter den potensielle låntakerens faste arbeidssted.

Anbefalt: