Hvordan Finne En Jobb I Tsjekkia

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Jobb I Tsjekkia
Hvordan Finne En Jobb I Tsjekkia

Video: Hvordan Finne En Jobb I Tsjekkia

Video: Hvordan Finne En Jobb I Tsjekkia
Video: Hvordan finne ny jobb | Finne informasjon om bedriften 2024, Kan
Anonim

Som i alle land i verden, er det i Tsjekkia forskjellige byråer som ansetter borgere. Å ty til tjenestene deres er imidlertid bare mulig hvis du allerede er i dette landet. For å finne en jobb i Tsjekkia for en russisk statsborger, bør det tas visse tiltak.

Hvordan finne en jobb i Tsjekkia
Hvordan finne en jobb i Tsjekkia

Bruksanvisning

Trinn 1

Et av alternativene for å finne en jobb i Tsjekkia er sysselsettingsinformasjon som finnes på Internett. Det er mange stillingsbrett med jobbtilbud. Imidlertid er kravet om kunnskap om det tsjekkiske språket (i det minste på det talte nivået) obligatorisk. Derfor, hvis du vil jobbe i dette landet, kan du lære språket.

Steg 2

Et annet alternativ for å finne en jobb er å samle inn informasjon om bestemte steder som er egnet for arbeid i den valgte spesialiteten. Hvis du for eksempel finner ut e-postadressene til hotellene du ønsker å jobbe i, kan du sende en e-post med CV vedlagt. Det er selvfølgelig ikke fornuftig å vente på en rask respons. Du trenger tålmodighet og utholdenhet for å nå målet ditt.

Trinn 3

Hvis det er et utenlandsk arbeidsbyrå i byen din, kan du kontakte dem. Hvis det er partnere i England, vil et slikt byrå hjelpe deg med å finne en arbeidsgiver. Han må utstede en arbeidstillatelse som gjør at du kan få visum.

Trinn 4

Sjansene dine for å få jobb er ganske gode hvis du er en høyt kvalifisert profesjonell. Det er nesten umulig å få arbeidstillatelse for spesialspesifikasjoner som kreves i Tsjekkia. Du kan ikke oppta en potensiell jobb til en innbygger i dette landet. Arbeidstillatelse pålegger deg forpliktelser: du kan bare jobbe for arbeidsgiveren din, avtale en sidejobb hos ham og må forlate landet hvis kontrakten avsluttes.

Trinn 5

Det er også en statsportal for ledige stillinger for utlendinger utenfor EU https://portal.mpsv.cz/sz/zahr_zam/prociz/vmciz. Hvis du er lei av å vente på svar på e-postene dine, kan du sende ditt CV til databasen ("registrace zajemcu"). Ikke glem å gjøre deg kjent med all juridisk informasjon om å jobbe i Tsjekkia på nettstedet, last ned dokumentmaler. En fullstendig forståelse av sysselsetting i Tsjekkia vil øke sjansene dine.

Anbefalt: