Hvordan Finne En Jobb Som Designer Uten Arbeidserfaring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Jobb Som Designer Uten Arbeidserfaring
Hvordan Finne En Jobb Som Designer Uten Arbeidserfaring

Video: Hvordan Finne En Jobb Som Designer Uten Arbeidserfaring

Video: Hvordan Finne En Jobb Som Designer Uten Arbeidserfaring
Video: Hvordan er det å jobbe som grafisk designer? 2024, April
Anonim

Det er ganske vanskelig for en designer uten arbeidserfaring å finne et ledig sted blant de ansatte i et godt selskap. Veien til å nå det tiltenkte målet er lagt ut med varig tålmodighet, hardt arbeid og utholdenhet.

Hvordan finne en jobb som designer uten arbeidserfaring
Hvordan finne en jobb som designer uten arbeidserfaring

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å bygge på den manglende opplevelsen. For å komme inn i et stort selskap må du faktisk ha bagasjen fra øvelsen bak ryggen. En måte å få den erfaringen du trenger er å jobbe som frilanser. For å gjøre dette, bør du registrere deg på et av frilanssidene (free-lance.ru, odesk.com) og finne en kunde som vil hjelpe deg med å få tak i deg, øve deg på design og lage en portefølje av høy kvalitet for deg selv.

Steg 2

I tillegg til å jobbe på Internett, kan du gå den andre veien og tilby tjenestene dine til selskapet du er interessert i som praktikant, det vil si gratis eller mot et mindre gebyr. Begynn i det små, og kanskje blir innsatsen din verdsatt. Vurder også å melde deg på fagutviklingskurs.

Trinn 3

I dag har mer enn 80% av designerne virtuelle porteføljer, som enkelt kan opprettes på portfolios.ru, portfoliobox.net, etc. Forbered også arbeidet ditt i PDF-format og lagre det på en USB-minnepinne slik at i tilfelle intervju vil arbeidet du utførte være med deg. Og husk: send aldri arbeidet ditt via e-post. Innen designfeltet regnes dette som et tegn på uprofesjonalisme.

Trinn 4

Ikke forvent å bli invitert til å jobbe. Ta dine første skritt selv. Søk etter arbeidsgivere på Internett, telefonkataloger, eller send ut et CV. Før du ringer, les firmaets hovedprofil slik at du vet hva du skal snakke om.

Trinn 5

Et intervju er den viktigste og viktigste hendelsen som kan avgjøre din videre stilling. Ha med deg: en mappe med verk, et trykt CV, en notatbok og en penn, dine egne visittkort - dette vil vise din seriøse holdning til ditt valgte yrke. Når du hører uttrykket “Dine spørsmål?” På slutten av intervjuet, må du stille dem.

Trinn 6

Spør hvilke programmer du trenger å jobbe med, hvor mange designere som er ansatte, men begynn ikke i noe tilfelle å snakke om lønn, fremskritt først. Du vil bli informert om dette uansett. På slutten av intervjuet, be om visittkort og send hjem et takkebrev til din potensielle arbeidsgiver.

Anbefalt: