Hvordan Utstede En Enkel Bestilling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede En Enkel Bestilling
Hvordan Utstede En Enkel Bestilling

Video: Hvordan Utstede En Enkel Bestilling

Video: Hvordan Utstede En Enkel Bestilling
Video: Вязание: ПОТРЯСАЮЩИЙ ШИКАРНЫЙ СТИЛЬНЫЙ ЛЕТНИЙ ТОП - КОФТОЧКА крючком, МАСТЕР КЛАСС - УЗОР, СХЕМЫ 2024, Kan
Anonim

Den midlertidige suspensjonen av foretaket må formaliseres på en offisiell måte, i samsvar med artikkel 157 i den russiske føderasjonens arbeidskode. Denne informasjonen vil bli registrert i fremtiden under ulike inspeksjoner.

Hvordan utstede en enkel bestilling
Hvordan utstede en enkel bestilling

Bruksanvisning

Trinn 1

Kunngjør på forhånd om nedetid og tidsfrister for hele arbeidsstyrken i bedriften eller til de som trenger å stanse arbeidet. Vær oppmerksom på at det er behov for gode grunner for å stanse en virksomhet. Disse inkluderer vanligvis utstyrsfeil eller planlagt erstatning, økonomiske og økonomiske vanskeligheter, forsinkelser i bestillinger eller nødvendig materiale, etc. Avhengig av hvor presserende det er med å stanse produksjonen, gi beskjed om det 1-2 uker, noen dager før nedetid eller på tvers av det.

Steg 2

Krev en rettidig rapport fra ansatte i bedriften om de oppdagede funksjonsfeilene i driften av utstyr, økonomiske problemer og andre problemer i forbindelse med nedetid som kan være nødvendig. Du kan rapportere dette ved hjelp av et notat eller en rapport. Hvis ansatte ikke tar dette med tilstrekkelig oppmerksomhet, har lederen rett til å ilegge dem disiplinære tiltak eller avslutte arbeidsforholdet.

Trinn 3

Begynn å utstede ordren så snart alle ansatte får beskjed om nedetid. Informer årsakene til at den midlertidige suspensjonen av bedriften er planlagt, tidspunktet for begynnelsen og slutten av nedetid. Spesifiser detaljene for arbeid under nedetid, om ansatte vil være deltid i aktiviteter eller ikke. Vær oppmerksom på at ansatte i løpet av denne tidsperioden må få betalt minst 2/3 av gjennomsnittlig årlig inntekt. Gjør alle kjent med bestillingen mot mottak.

Trinn 4

Start et rapportkort i henhold til det enhetlige skjema nr. T-12 eller nr. T-13 for nedetid. Angi koden for årsaken til nedetid i arbeidstidskolonnen: 31 eller "RP" (på grunn av arbeidsgivers feil), 33 eller "VP" (på grunn av den ansattes feil), 32 eller "NP" (av uavhengige grunner). Husk at perioden med midlertidig suspensjon av arbeidet til bedriften ikke kan overstige 6 måneder.

Anbefalt: