Hvilke Spørsmål å Stille Arbeidsgiveren

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Spørsmål å Stille Arbeidsgiveren
Hvilke Spørsmål å Stille Arbeidsgiveren

Video: Hvilke Spørsmål å Stille Arbeidsgiveren

Video: Hvilke Spørsmål å Stille Arbeidsgiveren
Video: Hvilke spørsmål vil du stille? 2024, April
Anonim

Intervjuprosedyren er kjent for nesten alle som søker jobb. Når man forbereder seg på et intervju, jobber kandidatene ofte hardt for å forberede svar på spørsmål som en arbeidsgiver kan stille. Men ikke mindre viktig er den siste delen av intervjuet, når intervjueren spør om du har spørsmål om din fremtidige jobb.

Hvilke spørsmål å stille arbeidsgiveren
Hvilke spørsmål å stille arbeidsgiveren

Bruksanvisning

Trinn 1

Vis interesse for jobben som tilbys. Hvis HR-medarbeideren etter hoveddelen av intervjuet er interessert i hvilke spørsmål du har, bør du ikke trekke på skuldrene og si at du allerede forstår alt. En arbeidsgiver foretrekker å håndtere folk som er oppriktig interessert i selskapet hans, i stedet for bare å forvente å få i det minste litt jobb. Derfor er det viktig for søkeren å vise initiativ og interesse for fremtidige aktiviteter.

Steg 2

Ta kontakt med arbeidsgiveren om ditt ansvar for din fremtidige stilling. Det er viktig for en kandidat å vite hva som kreves av ham på en ny arbeidsplass, hvilke oppgaver han må utføre. Ellers kan det oppstå ubehagelige misforståelser når du tiltrer kontoret når det viser seg at du er betrodd en jobb som ikke samsvarer med din utdannelse og dine kvalifikasjoner.

Trinn 3

Still arbeidsgiveren spørsmål om profesjonelle og karrieremuligheter. Har firmaet planer om å utvide virksomheten og åpne nye filialer? Hva er prinsippene for forfremmelse av ansatte til en høyere stilling? Krever dette en viss tjenestetid i denne bedriften, tilleggsutdanning og sertifisering? Disse spørsmålene vil indikere at du har tenkt å finne en jobb seriøst og i lang tid.

Trinn 4

Spør hvilken arbeidsplan og interne forskrifter som er vedtatt i selskapet. Er det noen teknologiske pauser i løpet av arbeidsdagen? Tilbyr stillingen overtid og reiser? Hvis du forventer hyppige forsinkelser på jobben om kvelden eller i helgene, eller reiser utenfor byen, må du sørge for at det foreslåtte regimet ikke forstyrrer livsstilen din eller fører til konflikter i familien.

Trinn 5

Finn ut hvilke sosiale garantier du vil motta når du søker jobb. Vil det inngås en arbeidsavtale med deg? Er måltider organisert på arbeidsplassen? Spør om helseforsikring og helsedekning, spesielt hvis arbeidet er stressende eller utsatt for skade. Ikke glem å spørre om sykemeldinger.

Trinn 6

Ikke rush for å stille spørsmålene du er interessert i umiddelbart etter intervjuet begynner. Under intervjuet vil du sannsynligvis kunne få informasjon som vil gjøre noen av spørsmålene dine overflødige. I tillegg kan overdreven hastverk indikere din inkontinens og bare fokusere på dine egne interesser til skade for interessene til selskapet du søker.

Anbefalt: