Hvordan Oppføre Seg I Et Forsikringsselskap

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg I Et Forsikringsselskap
Hvordan Oppføre Seg I Et Forsikringsselskap

Video: Hvordan Oppføre Seg I Et Forsikringsselskap

Video: Hvordan Oppføre Seg I Et Forsikringsselskap
Video: Hva skal jeg gjøre hvis speilet er sprukket 2024, Kan
Anonim

I tilfelle en ulykke som medfører skade, må du først kontakte forsikringsselskapet. Kompetent oppførsel og kunnskap om juridiske normer vil bidra til å bevise saken og oppnå full erstatning for skade på eiendom.

Hvordan oppføre seg i et forsikringsselskap
Hvordan oppføre seg i et forsikringsselskap

Bruksanvisning

Trinn 1

Forsikringsselskapet ønsker minst av alt å refundere penger for hver forsikrede hendelse, og derfor er det nødvendig å handle forsiktig og rolig. Det skal forstås at forsikringsselskapene vil prøve å gjøre alt for å redusere betalingen og forsinke tidspunktet for gjennomføringen.

Steg 2

Når du registrerer en forsikret hendelse, må du først lage kopier av alle dokumentene som må leveres, siden selskapets ansatte ofte mister dem, og restaureringen av et bestemt sertifikat kan ta ganske lang tid.

Trinn 3

Gjennomfør alle forhandlinger med forsikringsselskaper personlig, avslutt alle avtaler skriftlig. Hvis du trenger å sende dokumenter med posten, kan du sende dem med anbefalt post med varsel. I tilfelle at de ansatte i forsikringsselskapet benekter faktumet for å motta de nødvendige papirene, vil du ha skriftlig bevis på at dokumentpakken likevel ble mottatt.

Trinn 4

Vær mer vedvarende når du gjennomfører skadevurderingsaktiviteter. Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på undersøkelsen utført av forsikringsselskapet, har du rett til å bli evaluert av et uavhengig ekspertfirma. Forsikringstjenesten er forpliktet til å godta dokumenter som er utarbeidet i løpet av en tredjepartsundersøkelse. Bedriftens ansatte bør undersøke dem nøye for å finne ut den totale mengden skade.

Trinn 5

Ikke gå i konflikt med forsikringsselskapene og vær tålmodig hvis du ikke kan vente på svar fra dem i lang tid - ifølge loven kan betegnelsen for å ta en beslutning om en forsikret hendelse være opptil 30 dager. Avslag på å betale skal være fullt motivert og kunngjøres i samsvar med lovene om avgrensningsaktiviteter og føderale vurderingsstandarder.

Anbefalt: