Hvordan Finne En Arbeidsgiver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Arbeidsgiver
Hvordan Finne En Arbeidsgiver

Video: Hvordan Finne En Arbeidsgiver

Video: Hvordan Finne En Arbeidsgiver
Video: Hvordan skal arbeidsgiver behandle et varsel fra arbeidstaker etter arbeidsmiljølovens regler 2024, Kan
Anonim

Den som søker, vil alltid finne - dette er en veldig gammel regel som fungerer nesten feilfritt hvis du leter etter en arbeidsgiver, og sammen med ham en jobb. Husk at jo flere ressurser du bruker, desto mer sannsynlig er det at du finner en jobb.

Hvordan finne en arbeidsgiver
Hvordan finne en arbeidsgiver

Bruksanvisning

Trinn 1

Internett: Faktisk bruker vi Internett hver dag, av nesten hvilken som helst grunn. Det kan brukes som et flott verktøy for å finne en jobb. Det er mange spesialiserte nettsteder, artikler om sysselsetting, fagmiljøer - alt dette finnes på Internett og brukes til fordel for karrieren din.

Steg 2

Aviser - Selv om internett er alt, er avisannonser fortsatt veldig relevante. Det er her informasjon om ledige stillinger til små (betyr ikke dårlige) selskaper. Aviser deles ut gratis i nærheten av metroen, er billige i vanlige kiosker. Gjør det til en regel å bla gjennom et par hver morgen. Kanskje din arbeidsgiver venter på deg på en av sidene?

Trinn 3

Venner og bekjente: Fortell gjerne dine venner og bekjente at du leter etter en god arbeidsgiver. Selv om en venn ikke kan tilby deg noe, vil han sikkert ha en venn eller kollega som trenger deg. Husk: hele verden er koblet til hverandre med bare seks håndtrykk.

Trinn 4

Personlig søk - Ganske mange selskaper velger å ikke legge ut stillingsannonser. Husk: dette er din sjanse! Hvis du virkelig liker selskapet, men på nettsiden du ikke fant ledige kunngjøringer, ikke gi opp. Ring, skriv e-post, avtal tid. Din utholdenhet vil ikke gå ubemerket hen. Dessuten vil ikke ditt ønske om å jobbe for dette selskapet gå ubemerket hen. Arbeidsgivere setter pris på det.

Anbefalt: