Hvordan Fylle Ut Passform I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Passform I
Hvordan Fylle Ut Passform I

Video: Hvordan Fylle Ut Passform I

Video: Hvordan Fylle Ut Passform I
Video: Skatt004 Endre skattekortet ditt 0 2024, April
Anonim

For å få et utenlandsk pass, må du fylle ut et spesielt søknadsskjema. Prøven er i alle avdelinger i FMS, men det er ikke alltid mulig å gå og sjekke med den. I mellomtiden kan søknadsskjemaet, som ikke er fylt ut i samsvar med reglene, bli en grunn til å nekte å utstede et dokument for utenlandsreiser.

Hvordan fylle ut passform
Hvordan fylle ut passform

Bruksanvisning

Trinn 1

Fyll ut søknaden med store bokstaver. Ikke gjør feil og ikke gjør rettelser. Skjemaet, utarbeidet med de minste blottene, anses å være ugyldig. Skriv bare sann informasjon. Informasjonen i spørreskjemaet blir verifisert.

Steg 2

Skriv ditt fulle navn. Hvis du av en eller annen grunn endret dem (for eksempel når du giftet deg), skriver du de gamle dataene på andre linje.

Trinn 3

Skriv inn kjønn, fødselsdato og fødested i de aktuelle feltene.

Trinn 4

Skriv adressen til registreringen og skriv passdataene dine på et spesielt utpekt sted.

Trinn 5

Fyll ut feltet der statsborgerskap kreves. Hvis du er statsborger i ikke bare Russland, men også i en annen stat, skriv navnet.

Trinn 6

Angi formålet med å skaffe et utenlandsk pass. Oftest er dette midlertidige utenlandsreiser. Hvis du planlegger å bo i utlandet, skriv hvor nøyaktig.

Trinn 7

Understrek ditt valg av svar i spørsmål 9.

Trinn 8

Angi klareringsskjemaet hvis du noen gang har hatt tilgang til klassifisert informasjon. Legg også merke til datoene. Hvis det ikke var klaring, skriv "Nei" i dette feltet.

Trinn 9

Spørsmål 11-13 krever et ords svar (“Ja” eller “Nei”).

Trinn 10

Hvis du vil legge inn barn i passet ditt, skriver du inn personopplysningene deres i den aktuelle tabellen.

Trinn 11

Skriv ned hvor du har jobbet det siste tiåret. Det kreves å oppgi alle arbeidssteder (med adresser og telefonnummer), stillinger der, ansettelsesdatoer og oppsigelse. Hvis du ikke har jobbet på en stund, merker du datoene og angir bostedet i kolonnen "Adresse".

Trinn 12

Skriv inn detaljene i det gamle utenlandske passet ditt. Hvis du ikke tidligere har eid dette dokumentet, la denne linjen være tom.

Trinn 13

Signer skjemaet og inkluder datoen det ble fylt ut. Hvis du er ansatt, må skjemaet sertifiseres av organisasjonssekretæren. Det er ikke behov for ytterligere tiltak fra arbeidsledige.

Trinn 14

Ta det utfylte skjemaet sammen med resten av dokumentene til FMS i ditt område innen ti dager. Ellers må du fylle ut spørreskjemaet igjen.

Anbefalt: