Hvordan Forbedre Ytelsen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Ytelsen
Hvordan Forbedre Ytelsen

Video: Hvordan Forbedre Ytelsen

Video: Hvordan Forbedre Ytelsen
Video: Byggetips: Hvordan enkelt montere takshingel uten synlig skiferstift? 2024, April
Anonim

For å kunne jobbe godt og effektivt fra dag til dag, må du ha høy arbeidsevne. Arbeidskvaliteten omfatter det kumulative resultatet av produktivitet, nøyaktighet, pålitelighet, problemfri drift og andre viktige indikatorer. Evnen til å jobbe med høy kvalitet sikrer høy oppetid. Imidlertid har den en tendens til å falle, gå seg vill og forsvinne. Det er flere måter å forbedre ytelsen på. En kopp sterk kaffe hver halvtime er ikke inkludert i denne listen. Dette er ekstremt ufarlige og rimelige metoder.

Arbeidskvaliteten omfatter det kumulative resultatet av produktivitet
Arbeidskvaliteten omfatter det kumulative resultatet av produktivitet

Bruksanvisning

Trinn 1

Etablere et jevnt regime av dagen. Eksperter sier at dette er den enkleste og mest effektive måten å forbedre din egen ytelse. Det er det mest undervurderte og mislikte av oss (det er så kjedelig å organisere hver dag). Likevel er det nettopp den stabile døgnrytmen, basert på de naturlige syklusene til alle levende ting på jorden, som er den viktigste forutsetningen for å etterfylle høy effektivitet. Dagens riktige regime er full søvn (for noen er det 5-6 timer, for noen 9-10), en lett morgenoppvåkning, kraftig våkenhet på dagtid, kvelden hvile og igjen en natts søvn.

Steg 2

Bli kvitt blokkeringer på arbeidsplassen din. Hvis du er kontorarbeider, er den enkleste måten å gjøre dette på å fjerne hvert eneste stykke papir fra skrivebordet ditt. Sett deg ned ved et rent bord, drikk litt vann, pust inn og gå på jobb. Få det du trenger etter behov. I alle fall vil du sørge for at mer enn halvparten av det du har rengjort ikke kommer tilbake til bordet.

Trinn 3

Ta vare på frisk luft. Hvis det ikke er luftkondisjonering, må du ventilere området ofte og regelmessig. Mangel på oksygen påvirker ytelsesgraden merkbart, og senker den kraftig.

Trinn 4

Prøv å endre noe på arbeidsplassen din. For eksempel, omorganiser bordet, skapet, bytt belysning (for eksempel bytt ut det dødelig kalde lyset på en bordlampe med en lampe med en lampeskjerm som gir varmt lys). Forresten, eksperter sier at gul farge forfrisker og aktiverer hjerneaktivitet. Plasser på skrivebordet eller heng på veggen der blikket ditt faller, et objekt med gul farge (skygge, tone). Noen ganger kan du ta tankene dine bort fra arbeidsflyten og bare tenke på den. For å unngå overexcitasjon fra rik gul, anbefaler eksperter å grense / skyggelegge den med grønt.

Trinn 5

Gjør litt oppvarming innimellom. Dette er en fin måte å revitalisere stive muskler og ledd. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot oppvarming av muskler i nakke, hender og føtter. Det er disse kroppsdelene som har det maksimale antallet mekanoreseptorer, og effekten stimulerer hjernen.

Trinn 6

Inkluder ytelsesfremmende mat i kostholdet ditt. Først og fremst er dette nøtter, gulrøtter, ingefær, fet fisk, tørkede aprikoser, reker. Men det er bedre å avstå fra bruk av konfekt, fordi mye B-vitaminer blir brukt på fordøyelsen, som er nødvendig for hjernens aktive arbeid. Mørk sjokolade kan være en akseptabel kilde til raske karbohydrater.

Anbefalt: